Επ. Αμμοχώστου: Άλλοι 4 νεαροί καταζητούνται για κλοπές από αυτοκίνητα

Πρόκειται για σπείρα που σύμφωνα με την Αστυνομία το τελευταίο διάστημα έχει διαπράξει πάνω από 70 κλοπές από αυτοκίνητα και διαρρήξεις

εικόνα Viber 2022 01 29 14 07 03 184 exclusive, διαρρήξεις, σπείρα, ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Σχετικά με την υπόθεση 70 κλοπών από αυτοκίνητα στην Επ. Αμμοχώστου, ο συλληφθείς παρουσιάστηκε ενώπιον του Επ. Δικαστηρίου Αμμοχωστου όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για 6 ημέρες. Έχουν εκδοθεί άλλα 4 εντάλματα σύλληψης τα οποία αναμένεται να εκτελεστούν σήμερα (29/1).

Πρόκειται για σπείρα νεαρών, οι οποίοι τον τελευταίο μήνα έχουν προβεί σε πέραν των 70 κλοπών από αυτοκίνητα και 2 διαρρήξεις και κλοπές από κατοικίες στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχωστου. Οι υποθέσεις διερευνώνται από ειδική ανακριτικη ομάδα η οποία έχει συσταθεί για τον σκοπό αυτό.

Υπενθυμίζεται ότι 19χρονος κάτοικος επαρχίας Αμμοχώστου, ομολόγησε 70 κλοπές από αυτοκίνητα και συνελήφθη χθες (28/1) για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Πρόκειται για υποθέσεις που διαπράχθηκαν τους τελευταίους μήνες σε Δήμους και κοινότητες της επαρχίας Αμμοχώστου, για την αντιμετώπιση των οποίων συστάθηκε από την οικία Αστυνομική Διεύθυνση, ειδική ανακριτική ομάδα.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των υποθέσεων, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίου του 19χρονου, στη βάση της οποίας εξασφαλίστηκε εναντίον του δικαστικό ένταλμα σύλληψης. Το μεσημέρι χθες, ο 19χρονος συνελήφθη δυνάμει του δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ανακρινόμενος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη 70 κλοπών από αυτοκίνητα, καθώς και δύο διαρρήξεων κτηρίων και κλοπών.

Τη διερεύνηση των υποθέσεων ανέλαβε η ειδική ανακριτική ομάδα της ΑΔΕ Αμμοχώστου.