Επ. Αμμοχώστου: Χειροπέδες σε 35χρονη και 19χρονη για κλοπή χρυσαφικών

jewelry thief exclusive, Αστυνομία, Κλοπή, ΣΥΛΛΗΨΗ
Εικόνα Αρχείου

Χρυσαφικά τα οποία είχαν κλαπεί εντόπισαν την Τετάρτη (1η Μαΐου 2019) μέλη της Αστυνομίας κατά την διάρκεια έρευνας σε κατοικία όπου διαμένουν 35χρονη και 19χρονη, οι οποίες συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συγκεκριμένα, 50χρονη κατήγγειλε την Τρίτη 30 Απριλίου 2019 στην Αστυνομία ότι κλάπηκαν από το χώρο διαμονής της, στην επαρχία Αμμοχώστου, δύο δακτυλίδια, μία χρυσή καδένα λαιμού και μία καδένα λαιμού από λευκό χρυσό και διαμάντια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν την Τετάρτη έρευνα στην κατοικία όπου διαμένουν οι 35χρονη και 19χρονη και εντόπισαν στο πορτοφόλι της 19χρονης, μεταξύ άλλων κοσμημάτων, δύο καδένες λαιμού, αντίστοιχα από χρυσό και λευκό χρυσό με διαμάντια, τις οποίες στην συνέχεια η 50χρονη παραπονούμενη αναγνώρισε ως την περιουσία της που είχε κλαπεί.

Εναντίον της 35χρονης και 19χρονης εξασφαλίστηκαν Δικαστικά εντάλματα σύλληψης, βάσει των οποίων συνελήφθησαν λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα της Τετάρτης και τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Famagusta.News