ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για διάρρηξη μπυραρίας (εικόνα)

Screenshot 2019 05 10 at 9.41.21 AM Διάρρηξη, ΤΑΕ Αμμοχώστου

Τρία πρόσωπα, δύο 16χρονους και ένα 17χρονο, συνέλαβε η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης καταστήματος και κλοπής, κλοπής από κλειδωμένο κιβώτιο, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς και παράνομης κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων.

Screenshot 2019 05 10 at 9.41.21 AM Διάρρηξη, ΤΑΕ Αμμοχώστου

Συγκεκριμένα, την περασμένη Τρίτη, 7 Μαΐου, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από ιδιοκτήτη μπυραρίας, στην επαρχία Αμμοχώστου, ότι μεταξύ των ωρών 12.30π.μ. και 6π.μ., της ίδιας μέρας, άγνωστοι διέρρηξαν το κατάστημά του και έκλεψαν χρήματα, δύο μεγάφωνα και την ταμειακή μηχανή.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία διενήργησαν εξετάσεις και περισυνέλλεξαν τεκμήρια, ενώ εντόπισαν την ταμειακή μηχανή σε παρακείμενο χωράφι.

Από τη διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 16χρονου κατοίκου επαρχίας Αμμοχώστου, στην κατοικία του οποίου, μέλη της Αστυνομίας, χθες το βράδυ, διενήργησαν έρευνα και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια. Ο 16χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα από τα μέλη της Αστυνομίας, αφού κατά την έρευνα εντοπίστηκε στην κατοχή του μισό γραμμάριο κάνναβης.

Από περαιτέρω εξετάσεις που διενεργήθηκαν, εξασφαλίστηκε μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ο 16χρονος φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τέσσερις υποθέσεις κλοπής χρημάτων από μηχανές παιγνίου, που διαπράχθηκαν επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Σχετικά με τις υπό διερεύνηση υποθέσεις εξασφαλίστηκε επίσης μαρτυρία εναντίον άλλων δύο προσώπων, ηλικίας 16 και 17 ετών. Μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν τα ξημερώματα σήμερα έρευνα στις κατοικίες τους, όπου εντόπισαν δύο μεγάφωνα, ένα σε κάθε οικία, για την κατοχή των οποίων οι δύο νεαροί δεν έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.

Οι δύο 16χρονοι και ο 17χρονος τέθηκαν υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης των υποθέσεων, ενώ τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.