Επ. Αμμοχώστου: Διαδικτυακό σεμινάριο για εφαρμογή μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid19 σε χώρους εστίασης

Διοργανώνεται από Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου και Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου

restaurants post covid 19 Coronavirus, Ιδιοκτήτες Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου, ΣΙΚΑΑ, ΤΕΒΕΑ

Η Τουριστική Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου (ΤΕΒΕΑ) σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Αμμοχώστου (Σ.Ι.Κ.Α.Α.) διοργανώνουν διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο “Εφαρμογή μέτρων κατά της εξάπλωσης του Covid19 σε χώρους εστίασης” την Τετάρτη 27 Μαΐου 2020 και μεταξύ των ωρών 10:00 – 13:00.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom από τον εγκεκριμένο από την ΑΝΑΔ εκπαιδευτή κ. Πόλυ Καλλή και απευθύνετε στους ιδιοκτήτες – υπεύθυνους των χώρων εστίασης αλλά και στους εργαζόμενους σε αυτούς.

Στόχος του σεμιναρίου είναι η ενημέρωση των εμπλεκόμενων στους χώρους εστίασης για τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται για την προστασία και ασφάλεια τόσο των εργαζομένων όσο και των πελατών τους.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο παρέχεται δωρεάν. Η διαδικασία εγγραφής στην πλατφόρμα Zoom καθώς και το σχετικό Link για το σεμινάριο θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 25 Μαΐου 2020.