Επ. Αμμοχώστου: Εκστρατεία Αγάπης για συνάνθρωπό μας με οικονομικά προβλήματα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ για να βοηθήσουμε έναν συνάνθρωπό μας - Εκστρατεία Famagusta.News σε συνεργασία με το ΚΕΠΑ "Άγιος Χριστόφορος"

Στιγμιότυπο 2020 11 10 19.44.34 exclusive, Αλληλεγγύη, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, φιλανθρωπία

Το Famagusta.News σε συνεργασία με το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης “Άγιος Χριστόφορος” στο Παραλίμνι πραγματοποιούν εκστρατεία στήριξης νεαρού συνανθρώπου μας ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Η πρωτοβουλία λήφθηκε μετά από συγκλονιστική επιστολή που ο ίδιος ο συνάνθρωπός μας από την επαρχία Αμμοχώστου απέστειλε στην Υπουργό Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, ζητώντας λύση ώστε ο ίδιος να λύσει το πρόβλημα με το ανεργιακό του επίδομα, ώστε να καταφέρει να προχωρήσει σε εξεύρεση εργασίας. Η επιστολή κοινοποιήθηκε στο Famagusta.News με την παράκληση να κοινοποιηθεί ανώνυμα ώστε να κινητοποιηθεί η πολιτεία και για συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν τα ίδια προβλήματα. Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο αποστολέας της επιστολής δεν απευθύνθηκε κάπου για οικονομική ή άλλη βοήθεια, παρά μόνο στην Υπουργό Οικονομικών ώστε να έχει την οικονομική δυνατότητα να μπορέσει να βρει δουλειά.

Διαβάστε τη συγκλονιστική επιστολή εδώ: Κραυγή απόγνωσης από κάτοικο επ. Αμμοχώστου: “Δεν έχω λεφτά ούτε για να βρω δουλειά”

Από την πρώτη στιγμή, το ΚΕΠΑ επικοινώνησε με το Famagusta.News και προσφέρθηκε να βοηθήσει τον συνανθρωπό μας εξοφλώντας τους λογαριασμούς ηλεκτροδότησης και υδροδότησης. Επισημαίνεται ότι διαχρονικά το ΚΕΠΑ λαμβάνει τέτοιες πρωτοβουλίες όμως αθόρυβα. Παράλληλα, προσφέρει υπηρεσίες θεραπείας με φυσιοθεραπευτή για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Πώς να βοηθήσετε

Ως εκ τούτου, και μετά από τεράστιο ενδιαφέρον και αιτήματα από συνανθρώπους μας για βοήθεια, το Famagusta.News συνεργασία με το ΚΕΠΑ, πραγματοποιούν έκτακτη Εκστρατεία Αγάπης, ούτως ώστε να μην λείψουν τα απαραίτητα από άλλον έναν συνάνθρωπό μας που το έχει ανάγκη.

Μπορείς να βοηθήσεις οικονομικά για τη συγκεκριμένη εκστρατεία με τον πιο κάτω τρόπο:

Τραπεζικός Λογαριασμός: KE.P.A AYIOS CHRISTOFOROS
Τράπεζα Κύπρου / Bank of Cyprus
IBAN: CY37 0020 0195 0000 3570 1030 8823

Είτε μπορούν με κάθε τρόπο να συμβάλουν στο πολύπλευρο και σημαντικό έργο που προσφέρει το ΚΕΠΑ στην επαρχία Αμμοχώστου επικοινωνώντας απευθείας με το ΚΕΠΑ με τους πιο κάτω τρόπους:

Τηλέφωνο: 23741621
Email: kepaparalimni@gmail.com
Ιστοσελίδα: www.kepaparalimni.com
Facebook: facebook.com/kepaparalimni
Paypal: kepaparalimni@gmail.com

 

Στιγμιότυπο 2020 11 11 13.20.20 exclusive, Αλληλεγγύη, ΚΕΠΑ, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, φιλανθρωπία