ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Επιχειρηματίας παίρνει σακούλες γεμάτες ψώνια έξω από τα σπίτια ηλικιωμένων (εικόνες)

ImageHandler Corona, Coronavirus

Ένας συμπατριώτης μας, ο κύριος Παναγιώτης Νικηφόρου, παίρνει με δικά του έξοδα, σακούλες γεμάτες τρόφιμα έξω από σπίτια ηλικιωμένων στις επαρχίες Λάρνακας και Αμμοχώστου.

thumbnail 74495163 712355652582136 4592126359404281856 o Corona, Coronavirus

Ο Κύπριος επιχειρηματίας από το κατεχόμενο χωριό Πατρίκι της Αμμοχώστου, παίρνει σακούλες γεμάτες ψώνια έξω από τα σπίτια ηλικιωμένων και μάλιστα σχεδόν καθημερινά. Έχει στείλει μήνυμα σε όλους τους ηλικιωμένους συγχωριανούς του, φίλους και γνωστούς, αλλά και όσους ανήκουν ευρύτερα στις ευπαθείς ομάδες και πρέπει να μείνουν σπίτι προκειμένου να προστατευθούν από τον κορωνοϊό, ότι μπορεί να αναλάβει τα ψώνια τους και να τους τα παραδίδει στο σπίτι, έξω από την πόρτα τους. «Αγαπητοί μου φίλοι και συγχωριανοί, αν είστε σε ομάδα ιδιαίτερης φροντίδας, είστε μόνοι και δεν μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας, μείνετε στο σπίτι. Θα σας ψωνίσω και θα σας τα αφήνω έξω από την πόρτα σας» αναφέρει στο μήνυμα του. Επίσης, παίρνει τρόφιμα σε εκκλησίες προκειμένου να δοθούν σε συμπατριώτες μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

thumbnail 1584555932417262817 1 Corona, Coronavirus

Ο κύριος Παναγιώτης Νικηφόρου είναι επιχειρηματίας και κοινοτάρχης του χωριού του. Μέσα από πολύ δουλειά κατάφερε όμορφα πράγματα στη ζωή του!!! Είναι καλός οικογενειάρχης, άξιος και εργατικός. Ανιδιοτελής, καλόκαρδος, συμπονετικός, αισιόδοξος και πολύ πρόσχαρος. Κατάφερε να κάνει τις δικές του επιχειρήσεις χωρίς όμως ποτέ να ξεχνά τους συνανθρώπους του. Βοηθούσε μέχρι τώρα αρκετές οικογένειες. «Η προσφορά ή παροχή βοήθειας είναι κομμάτι της ζωής μου», αναφέρει στο ant1.com.cy.

Όσο ο “πόλεμος” του κορωνοϊού μεγαλώνει… βλέπουμε την ανθρωπιά να “παίρνει” μορφή σε πάρα πολλές διαστάσεις!!

Πηγή: Ant1