ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Καταρρακτώδεις βροχές αλλά χωρίς προβλήματα

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν στην Επαρχία Αμμοχώστου από το πρωί

469A9586 B7FE 4903 BC15 297012906A07 exclusive

Έντονα καιρικά φαινόμενα, δηλαδή βροχοπτώσεις, σφοδροί άνεμοι, αστραπές και βροντές, άρχισαν λίγο μετά τις 5 το πρωί στις επαρχίες Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου, χωρίς να προκληθούν οποιαδήποτε προβλήματα.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Κεττής, «από τις έντονες βροχοπτώσεις δεν παρατηρήθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα στην πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Τα καιρικά φαινόμενα δεν δημιούργησαν προβλήματα προς το παρόν ούτε στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου».

Εξάλλου, ο Χρήστος Ανδρέου, εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, ανέφερε στο ΚΥΠΕ ότι «από τις καταρρακτώδεις βροχές που έπεσαν σε αρκετές περιοχές της Λάρνακας και της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου δεν παρατηρήθηκαν οποιαδήποτε προβλήματα. Ωστόσο, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων αρκετοί δρόμοι είναι ολισθηροί και καλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί».

Σημειώνεται ότι έντονες βροχοπτώσεις σημειώθηκαν από το πρωί σε αρκετές περιοχές των επαρχιών Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου μεταξύ των οποίων Αθηένου, Ξυλοτύμπου,  Ξυλοφάγου και στην περιοχή του Κάβο Γκρέκο.

Πηγή: ΚΥΠΕ