Επ. Αμμόχωστου: Κραυγή απόγνωσης από αίθουσες δεξιώσεων (ΒΙΝΤΕΟ)

"Από τον Φεβρουάριο του 2020, κάναμε μόλις ένα γάμο"

1 Coronavirus, exclusive, δεξιώσεις

Κραυγή απόγνωσης εξακολουθούν να εκφράζουν οι ιδιοκτήτες των αιθουσών δεξιώσεων. Η διαρκής παράταση των περιοριστικών μέτρων αλλά και η αβέβαιη επιδημιολογική εικόνα εξαιτίας της σταθερής εικόνας ή και της αύξησης των κρουσμάτων, οδηγούν σε παρατεταμένο λουκέτο στις επιχειρήσεις τους και σε καθεστώς ανεργίας στους ίδιους και το προσωπικό τους.

Το Famagusta.News επισκέφθηκε δύο αίθουσες δεξιώσεων (στις αρχές του 2021) σε Δερύνεια και Πρωταρά και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες. Οι γνωστές αίθουσες δεξιώσεων, “Starlight” και “Ζάππειο” που μέσα σε ένα χρόνο διοργάνωναν εκατοντάδες τελετές γάμων, βαπτίσεων και πάρτι, σήμερα, επί ένα και πλέον χρόνο βρίσκονται στην απραξία και αναμένουν τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας για την επαναλειτουργία τους, βάσει των ανακοινώσεων που έχουν εκδοθεί για σταδιακή επαναλειτουργία από 17 Μαΐου 2021, εφόσον η επιδημιολογική εικόνα το επιτρέπει.

Διαβάστε επίσης: Πόσοι καλεσμένοι θα επιτρέπονται σε γάμους – βαπτίσεις

Ανάμεσα στις δηλώσεις και η συγκλονιστική δήλωση του κύριου Λάκη, του ιδιοκτήτη της αίθουσας δεξιώσεων “Ζάππειον” ο οποίος ανέφερε ότι στις 20 Φεβρουαρίου του 2020 διοργάνωσε ένα μόλις γάμο και από τις 23 Φεβρουαρίου 2020 ξεκίνησε ριζική ανακαίνιση στην αίθουσα, με αποτέλεσμα από εκείνη την ημέρα μέχρι σήμερα να μη διοργανώσει άλλη δεξίωση.

Δείτε τις δηλώσεις:

(Οι δηλώσεις λήφθηκαν τον περασμένο Ιανουάριο στα πλαίσια ρεπορτάζ του Famagusta.News.)

Famagusta.News