Επ. Αμμοχώστου: Κυνηγοί συνέλαβαν ύποπτο για κλοπή σκύλων

Προς εξιχνίαση υποθέσεις κλοπών κυνηγετικών σκύλων στην επαρχία Αμμοχώστου

FCA5BA9A BC41 4BAF 946F 2700DCE7680E Κλοπές, Κυνηγετικά σκυλιά

Αυτούσια η ανάρτηση του προέδρου του κινήματος Κυπρίων κυνηγών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το θέμα των κλοπών κυνηγετικών σκυλιών:

ΚΛΟΠΕΣ ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ.

Φίλοι μου μετά από πάρα πολλές ενέργειες σήμερα έχει γίνει μία σύλληψη ενός υπόπτου μετά από συμπλοκή που είχε ο δράστης με φίλο κυνηγό στην Επαρχία Αμμοχώστου.

Μιλάμε για ένα οργανωμένο κύκλωμα από ελληνοκύπριους και τουρκοκύπριους.
Θα ενημερωθείτε σύντομα και θα βγουν όλα δημόσια σύντομα. Σας παρακαλώ μην ρωτάτε τώρα ονόματα και περισσότερα.

Θα δημοσιευτούν όλα μόλις ολοκληρωθούν οι καταθέσεις . Προς το παρον ο εν λογω θα είναι υπό κράτηση. Είμαστε γνώστες από το πρωί και ενημερωνόμαστε για την εν λόγω υπόθεση .
Ζητώ όλων την βοήθεια σας ξεχωριστά όσων τους έχουν κλαπεί τα σκυλιά τους.

Αυτό που θέλω από εσάς είναι αν υπήρχαν τυχόν τεκμήρια όταν οι δραστες προέβηκαν στη κλοπή ή αν έχει βρεθεί γενετικό υλικό σε κλειδωνιές ή κλουβιά .

Θέλω να μου στείλετε στο προσωπικό μου λογαριασμό την τοποθεσια που κλάπηκαν τα σκυλιά το όνομά σας ένα τηλέφωνο . Σας παρακαλώ όμως στείλτε μου όσοι γνωρίζετε ότι έχει βρεθεί γενετικό υλικο όπώς DNA. Είναι επείγον για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε όλοι εμείς.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να αποδοθεί παραδειγματική τιμωρία και να προσπαθήσουμε όλοι οι κατόχοι που τους κλάπηκαν τα σκυλιά τους να δικαιωθούν στο έπαρκο γιατι ο πόνος τους ήταν και θα έιναι μεγάλος. Κοινοποιήστε το μύνημα παντού να βρεθούν όσο το περισσότερα στοιχεία.