ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: «Μαύρη» λίστα – Τρία θανατηφόρα βύθισαν στο πένθος τρείς οικογένειες σε ένα μόνο μήνα

321378 141168779399965 926945768 n exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

Τρεις νέοι μοτοσικλετιστές από την επαρχία μας έχασαν τη ζωή τους σε διάστημα ενός μήνα μακραίνοντας τη «λίστα θανάτου» μοτοσικλετιστών στην επαρχία Αμμοχώστου. Νέοι άνθρωποι που αφήνουν πίσω τους συζύγους, παιδιά, γονείς, αδέλφια και πλήθος φίλων να θρηνούν για τον άδικο χαμό τους.

19 Μαΐου…
Σε βαθύ πένθος βυθίστηκε στις 19 Μαΐου, η οικογένεια του 22χρονου μοτοσικλετιστή Ανδρέα Ανδρέου, από το Φρέναρος, πατέρα ενός παιδιού μόλις 14 μηνών, ο οποίος έχασε τη ζωή του, σε τροχαίο δυστύχημα στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα φοιτητής ηλικίας 23 ετών από το Πακιστάν, οδηγούσε το αυτοκίνητο του κατά μήκος της Λεωφόρου Κάβο Γκρέκο – Πρωταρά, με κατεύθυνση την Αγία Νάπα, και με συνεπιβάτες άλλα τρία πρόσωπα, όταν σε κάποιο σημείο του δρόμου συγκρούστηκε πλευρικά με τη μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε 22χρονος από το Φρέναρος, που δυστυχώς δεν έφερε προστατευτικό κράνος και κινείτο με κατεύθυνση από τον Πρωταρά προς την Αγία Νάπα.

Andreas exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

2 Ιουνίου…
Χάνει τη ζωή του ο 32χρονος Κυριάκος Καβάζης από τη Σωτήρα, λίγους μήνες πριν γίνει για πρώτη φορά πατέρας..
Σύμφωνα με την αστυνομία, το μοιραίο δυστύχημα συνέβη στον δρόμο Σωτήρας-Παραλιμνίου σήμερα γύρω στις 5:20 το απόγευμα.
Ειδικότερα, σε σημείο του δρόμου μπροστά από το Ταχυδρομείο Παραλιμνίου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 55χρονος οδηγός φαίνεται να επιχείρησε δεξιά στροφή, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του άτυχου Καβάζη, ο οποίος οδηγούσε τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα του με κατεύθυνση το Παραλίμνι από τη Σωτήρα.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο οδηγός της μοτοσυκλέτας εκσφενδονίστηκε και χτύπησε σε πάσσαλο και μετά στο πεζοδρόμιο.
Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου, όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Kavazis exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

kyriacosz 768x461 1 exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

7 Ιουνίου
Γύρω στις 18.10 το απόγευμα της 7ης Ιουνίου, 64χρονος από το Παραλίμνι, ενώ βρισκόταν σε κόλπο στάθμευσης στη λεωφόρο Πρωταρά με κατεύθυνση τον Πρωταρά, στην προσπάθειά του να εισέλθει στη λεωφόρο και να κατευθυνθεί προς Παραλίμνι, συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 17χρονος Στέφανος Πυλιώτης, ο οποίος κατευθυνόταν προς το Παραλίμνι.
Από το ατύχημα ο νεαρός τραυματίστηκε και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Παραλιμνίου όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και κάταγμα στο δεξιό πόδι.
Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.
Στις 17 Ιουνίου, 10 μέρες μετά το ατύχημα, ο άτυχος ο Στέφανος Πυλιώτης, έχασε τη μάχη να κρατηθεί στη ζωή.

motor exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

Stefanos exclusive, Θανατηφόρα Τροχαία, Νέα Αμμοχώστου

Κι όλα αυτά ενώ η Κύπρος κατατάσσεται 4η στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τα θανατηφόρα ατυχήματα και ενώ η Αστυνομία ανακοινώνει ότι βασική αιτία για τον αδόκητο χαμό τόσων συνανθώπων μας είναι ο ανθρώπινος παράγοντας. Ας προβληματιστούμε…

Ανδρέα, Κυριάκο, Στέφανε, ας είναι αιώνια η μνήμη σας.

Famagusta.News