Επ. Αμμοχώστου: Ποινές φυλάκισης σε τρία πρόσωπα για διαρρήξεις και κλοπές

Ένοχοι 31χρονο, 30χρονη και 29χρονο - Είχαν «ρημάξει» την επαρχία Αμμοχώστου

jail 1 exclusive, Αστυνομία

Ποινές φυλάκισης 30 και 12 μηνών, επέβαλε χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε δύο πρόσωπα, τα οποία κρίθηκαν ένοχα για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, ενώ ποινή φυλάκισης δυόμιση χρόνων, επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο και σε τρίτο πρόσωπο, που κρίθηκε ένοχο επίσης μετά από εκδίκαση υπόθεσης διάρρηξης και κλοπής.

Η 30μηνη φυλάκιση, επιβλήθηκε σε 31χρονο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας, της κλοπής και της πρόκλησης κακόβουλης βλάβης. Τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου, μεταξύ των ημερομηνιών 12 Φεβρουαρίου και 27 Απριλίου 2022.

Η ποινή φυλάκισης των 12 μηνών, επιβλήθηκε σε 29χρονο. Ο 29χρονος κρίθηκε ένοχος για τα αδικήματα της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας και της κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου και Απριλίου 2022, στην επαρχία Αμμοχώστου.

Τέλος, η ποινή φυλάκισης διάρκειας δυόμισι ετών, επιβλήθηκε σε 30χρονη, η οποία κρίθηκε ένοχη για τα αδικήματα της διάρρηξης κατοικίας και της κλοπής, που διαπράχθηκαν μεταξύ Ιουνίου και Σεπτεμβρίου, 2019, επίσης στην επαρχία Αμμοχώστου.

Την διερεύνηση των πιο πάνω υποθέσεων είχε αναλάβει το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: Ανακοίνωση Αστυνομίας