Επ. Αμμοχώστου: Ποιοι είναι οι έντεκα νέοι βουλευτές (Βιογραφικά)

Το who is who των έντεκα νέων βουλευτών της εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου

Copy of Copy of Copy of Copy of Untitledοο exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Οι εκλογές πέρασαν, ο λαός μίλησε και πλέον η νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων είναι γεγονός. Όσον αφορά τις 11 έδρες που αναλογούν στην Αμμόχωστο, αυτές μοιράστηκαν σε ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ, ΕΛΑΜ και ΔΗΠΑ. Συγκεκριμένα, 4 έδρες έλαβε ο Δημοκρατικός Συναγερμός, 3 το ΑΚΕΛ, 1 το ΕΛΑΜ, 2 το ΔΗΚΟ και 1 έδρα η ΔΗΠΑ.

Το Who is who των βουλευτών:

ΔΗ.ΣΥ

5 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Κυριάκος Χατζηγιάννης

Κατάγεται από τις κοινότητες Άγιος Σέργιος και Αχερίτου της Αμμοχώστου. Γεννήθηκε το 1963. Παντρεμένος με δύο παιδιά.
Σπουδές: Οικονομικά, Πολιτικές Επιστήμες, Μηχανολογία σε πανεπιστήμια της Γερμανίας. Διδάκτωρ στις Πολιτικές Επιστήμες, Πανεπιστήμιο Tübingen  Γερμανίας.  Μιλά Γερμανικά, Αγγλικά
Συγγραφικό έργο: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Επίλυση του Κυπριακού Προβλήματος.
Έμπειρος κι άριστος γνώστης της ΕΕ. Ως σύμβουλος Ανάπτυξης στο επάγγελμα, διεξήγαγε μελέτες σε διάφορες χώρες. Εμπειρία σε συνεργασία κρατών, οργανισμών, διεύθυνσης επιχειρήσεων.
Βουλευτής Αμμοχώστου μέχρι σήμερα.
Διετέλεσε αντιπρόεδρος του ΕΛΚ στον ΟΑΣΕ εκπροσωπώντας την Κύπρο.
Πρόεδρος Επιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Γενικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.
Μέλος του Προεδρείου της Γενικής Συνέλευσης του ΟΑΣΕ.
Μέλος Επιτροπής Προσφύγων της Βουλής.
Πρόεδρος Επιτροπής Παιδείας της Βουλής.

6 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Γιώργος Κάρουλλας

Ο Γιώργος Κάρουλλας εκλέγηκε Βουλευτής Αμμοχώστου τον Μάϊο του 2016.  Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1972 και κατάγεται από τις κατεχόμενες  κοινότητες Στύλλοι και Γαϊδουρά. Μετά την τουρκική εισβολή ζει στη Λάρνακα.  Σπούδασε Παιδαγωγικά και Γεωγραφία στην Κύπρο, στην Ελλάδα και στις  Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Εργάστηκε ως εκπαιδευτικός και δίδασκε  Διδακτική της Γεωγραφίας στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής του  Πανεπιστημίου Κύπρου. Έχει εκπονήσει έρευνες και μελέτες και συμμετείχε σε  διεθνή συνέδρια στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Συμμετέχει στις  Κοινοβουλευτικές Επιτροπές Εσωτερικών, Άμυνας και Παιδείας. Συνέβαλε στη  θέσπιση σημαντικών εκσυγχρονιστικών και μεταρρυθμιστικών νομοθετημάτων  που βελτιώνουν την εύρυθμη λειτουργία της εκπαίδευσης, της Εθνικής  Φρουράς και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Στα πλαίσια της δράσης του  συμβάλλει στην ανάδειξη και επιδιόρθωση μνημείων και εκκλησιών στα  κατεχόμενα και συμμετέχει ενεργά σε δράσεις γνωριμίας με την κατεχόμενη γη  μας και εισηγείται προτάσεις για τους εκτοπισμένους. Σε συνεργασία με  Υπουργεία, Αρχές Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορείς συντονίζει την ετοιμασία  κοινού οράματος για χρηματοδότηση έργων από την Ευρωπαϊκή Ένωση στην  ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου και διαχειρίζεται τοπικά ζητήματα με στόχο τη  βελτίωση της ποιότητας ζωής και προτείνει επίσης στεγαστικά προγράμματα  για νεαρά ζευγάρια προσφύγων και ζευγαριών στην ελεύθερη Επαρχία  Αμμοχώστου.

7 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Ονούφριος Κουλλά

Γεννήθηκε στην Αμμόχωστο το 1974 και κατάγεται από την κατεχόμενη κοινότητα Αγία Τριάδα Γιαλούσας.
Έγγαμος με την Ελένη Νικολάου. Έχει ένα γιο και μία κόρη.
Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου. Μεταπτυχιακές σπουδές στα οικονομικά στο The London School of Economics and Political Science και εξ αποστάσεως Μ.Β.Α. στα διεθνή τραπεζικά και χρηματοοικονομικά στην Ουάσιγκτον.
Από το 2001 έως το 2016 εργάστηκε ως Οικονομολόγος στο Υπουργείο Οικονομικών.
Βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου του ΔΗ.ΣΥ. από τον Ιούνιο του 2016.
Είναι Αναπληρωτής κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΔΗ.ΣΥ, Μέλος της Επιτροπής Επιλογής και Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και  Προϋπολογισμού και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων-Εγκλωβισμένων-Αγνοουμένων-Παθόντων, Αντιπρόεδρος Πρωτοπορίας ΦΠΚ Πανεπιστημίου Κύπρου-Επαρχιακός Γραμματέας ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου (2005-2009), Επαρχιακός Γραμματέας της Οργάνωσης Νέων Επιστημόνων (Ο.Ν.Ε.) του ΔΗ.ΣΥ. Αμμοχώστου (2009-2010), Μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΔΗ.ΣΥ. (2012-2013).

8 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Νίκος Γεωργίου

Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1983. Σπούδασε Νομική στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και σήμερα εργάζεται στη δικηγορική εταιρεία ΓΕΩΡΓΙΟΣ Κ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ Δ.Ε.Π.Ε. Υπηρέτησε ενεργά το Μαθητικό Κίνημα ως Πρόεδρος της Μαθητικής Κίνησης (ΜΑΚΙ) της ΝΕΔΗΣΥ Αμμοχώστου, ως μέλος, Γραμματέας και Πρόεδρος του Κεντρικού Μαθητικού Συμβουλίου του Λυκείου Αγίου Γεωργίου στην Λάρνακα και ως μέλος του Δ.Σ της Επαρχιακής Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Λάρνακας – Αμμοχώστου. Υπηρέτησε ενεργά το Φοιτητικό Κίνημα μέσα από τις τάξεις της Φ.Π.Κ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ και ως Πρόεδρος της Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων Κομοτηνής. Διετέλεσε Επαρχιακός Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης του ΔΗΣΥ Αμμοχώστου και Επαρχιακός Οργανωτικός Γραμματέας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Το 2011 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας, θέση στην οποία επανεκλέγηκε το 2016. Σήμερα υπηρετεί ως Επαρχιακός Γραμματέας ΔΗΣΥ Αμμοχώστου. Είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου, της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ Αμμοχώστου και Πρόεδρος του Προσφυγικού Σωματείου ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ στην Λάρνακα. Γονείς του είναι ο Γεώργιος Κ. Γεωργίου και η Σωτηρούλλα, το γένος Νίκου Μακρίδη. Είναι νυμφευμένος με την Άντρεα Θεοφάνους και μαζί έχουν δυο παιδιά.

ΑΚΕΛ

11 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Νίκος Κέττηρος

Ο Νίκος Σάββα Κέττηρος γεννήθηκε το 1974 στη Λάρνακα, όπου και διαμένει. Κατάγεται από την κατεχόμενη Λύση. Είναι παντρεμένος με τη Δήμητρα Νικολέττη Κέττηρου και έχουν δύο παιδιά.Έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία στην Κύπρο και στη συνέχεια στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, σπουδές στον Ελληνικό Πολιτισμό.Από το 2016 είναι Βουλευτής του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις, ενώ στο παρελθόν εργάστηκε ως δημοσιογράφος στους τηλεοπτικούς σταθμούς Λόγος, Mega, Aντέννα, Plus TV και ΡΙΚ.Ως δημοσιογράφος, υπηρέτησε το ρεπορτάζ έρευνας και στη συνέχεια το πολιτικό ρεπορτάζ. Συμμετείχε σε αποστολές σημαντικών γεγονότων στο εξωτερικό και επίσης κάλυψε ζωντανά πολλά και πολύ σημαντικά γεγονότα της επικαιρότητας.Από το 2012 είναι μέλος της Ε.Ε. του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και από το 2015 είναι μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Είναι μέλος των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών Προσφύγων, Παιδείας, Υγείας και Περιβάλλοντος. Διετέλεσε μέλος των Επιτροπών Γεωργίας και Νομικών και συμμετείχε σε αποστολές του Ευρωκοινοβουλίου ως μέλος της Διακοινοβουλευτικής Επιτροπής Ελέγχου της Europol.

12 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Γιώργος Κουκουμάς

Ο Γιώργος Κουκουμάς γεννήθηκε το 1983 στη Λάρνακα και κατάγεται από την κατεχόμενη Αγκαστίνα και το Αυγόρου της επαρχίας Αμμοχώστου.Είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθήνας και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου LLM στο Δημόσιο Διεθνές Δίκαιο του University of London.Εργάστηκε ως Ευρωκοινοβουλευτικός συνεργάτης με ευθύνη την παρακολούθηση της Επιτροπής Εξωτερικών και της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών και Δικαιοσύνης του Ευρωκοινοβουλίου. Σήμερα, εργάζεται στο Γραφείο Τύπου και στο Γραφείο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων και Διεθνών Σχέσεων της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ.Είναι μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ και της Ε.Ε. του ΑΚΕΛ Αμμοχώστου και συμμετέχει επίσης στο Μορφωτικό Γραφείο και το Γραφείο Μεταναστευτικής Πολιτικής της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Εκπροσώπησε το ΑΚΕΛ σε διεθνή και ευρωπαϊκά συνέδρια, καθώς και σε δράσεις της ευρωκοινοβουλευτικής Ομάδας της Αριστεράς. Επίσης, είναι μέλος της Γραμματείας του Συνδέσμου Φιλίας Κύπρου-Κούβας και μέλος του Ομίλου Ανθρωπιστών Κύπρου.Διετέλεσε Πρόεδρος της Παγκύπριας Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών (ΠΣΕΜ) (2000-2001), Πρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Αθήνας (2004-2005), Πρόεδρος της Προοδευτικής Κ.Φ. Αθήνας (2005-2007) και μέλος του Κ.Σ. της ΕΔΟΝ.

13 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Γιαννάκης Γαβριήλ

Ο Γιαννάκης Γαβριήλ γεννήθηκε το 1961 στην Αμμόχωστο και κατάγεται από τη Δερύνεια, όπου και διαμένει. Είναι παντρεμένος με τη Χρυσταλλένη Ιωάννου και έχουν δύο παιδιά.Αποφοίτησε από το Τμήμα Μηχανικής της Βιομηχανίας και Επεξεργασίας του Ξύλου στην Ουγγαρία και εργάστηκε ως καθηγητής στον κλάδο της Ξυλουργικής-Επιπλοποιίας (1996-2008).Είναι μέλος της Κ.Ε. ΑΚΕΛ. Το 2008 εξελέγη Επαρχιακός Γραμματέας της ΕΚΑ Αμμοχώστου και από το 2009 είναι μέλος της Γραμματείας του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ΕΚΑ. Από το 2017 είναι Περιφερειακός Υπεύθυνος του ΑΚΕΛ στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.Από το 2008 ανέλαβε καθήκοντα Βουλευτή του ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις στην επαρχία Αμμοχώστου. Επανεξελέγη το 2011 και από τον Οκτώβριο του 2020 ανέλαβε εκ νέου καθήκοντα σε κενή θέση ως επιλαχών. Είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού. Είναι Επίτιμος Πρόεδρος της Παγκύπριας Συνομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Δημοτικής Εκπαίδευσης και της Παγκύπριας Σχολής Γονέων.Διετέλεσε Γραμματέας της ΕΔΟΝ Δερύνειας, Γραμματέας της Συμπλεγματικής Επιτροπής ΑΚΕΛ Δερύνειας, Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας και Φυσικών Πόρων από το 2011 μέχρι το 2016 και μέλος του Συμβουλίου Εμπορίας Κυπριακών Πατατών από το 2016 μέχρι το 2020.

ΕΛΑΜ

14 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Λίνος Παπαγιάννης

Ο Λίνος Παπαγιάννης γεννήθηκε στο Παραλίμνι στις 27 Ιουνίου 1988, με καταγωγή από την κατεχόμενη Αμμόχωστο και συγκεκριμένα από την Αγία Ζώνη. Είναι παντρεμένος με την Μαρκέλλα Παπέττα.Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και λογιστική στο Μητροπολιτικό Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, ενώ ομιλεί πέρα από την Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα. Επιπλέον, κατέχει δίπλωμα Accounting & Finance, είναι κάτοχος διπλώματος APNEA Education System International level 1 και κάτοχος διπλώματος Open Water 20 Scuba Diving.Προτού εκλεγεί Βουλευτής Αμμοχώστου με το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο, διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος επιχείρησης.Το 2016 εκλέγηκε για πρώτη φορά Βουλευτής της Εκλογικής Περιφέρειας Αμμοχώστου με το ΕΛΑΜ, για την ΙΑ΄ Κοινοβουλευτική Περίοδο.Ως βουλευτής, είναι μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εσωτερικών, της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημόσιων Δαπανών και της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για την Αναθεώρηση και τον Εκσυγχρονισμό του Κανονισμού της Βουλής. Είναι μέλος της Ad Hoc Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη Διερεύνηση Θεμάτων που Αφορούν σε Δάνεια Πολιτικά Εκτεθειμένων Προσώπων. Παρακολουθεί σε τακτική βάση την επιτροπή Οικονομικών, την Επιτροπή Γεωργίας, την Επιτροπή Περιβάλλοντος, καθώς και την Επιτροπή Παιδείας.Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε συνέδρια που αφορούν το Κυπριακό, την οικονομία και την υπογεννητικότητα.Από την πρώτη μέρα ίδρυσης του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου, συμμετέχει ενεργά στις τάξεις της Παράταξης μας, ενώ από το 2010 είναι Επαρχιακός Γραμματέας του ΕΛΑΜ Αμμοχώστου και από το 2011 μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΕΛΑΜ.Ως ένας άνθρωπος των πράξεων και όχι των λόγων, βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό των συμπατριωτών μας.Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι λάτρης της θάλασσας και της φύσης. Αγαπά το κυνήγι και το ψάρεμα, αναπτύσσοντας έντονη δράση στο κοινοβούλιο και γι’ αυτούς τους τομείς.Όραμα του είναι η απελευθέρωση της Πατρίδας μας, η επιστροφή όλων των προσφύγων στις πατρογονικές τους εστίες, η απόδοση κοινωνικής δικαιοσύνης και η βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων της Κύπρου.

ΔΗΚΟ

9 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Χρίστος Σενέκης

Νομικός, απόφοιτος του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διεθνολόγος, απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου. Απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) του Πανεπιστημίου Κύπρου. Διετέλεσε πρόεδρος της φοιτητικής παράταξης «Αναγέννηση» Αθήνας (2001). Διετέλεσε πρόεδρος της ΠΟΦΕΝ (2006). Υπηρέτησε την Ε.Ε. ΝΕΔΗΚ Αμμοχώστου και την Ε.Ε. ΔΗΚΟ Αμμοχώστου. Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΔΗΚΟ. Διετέλεσε μέλος της ομάδας Κυπριακού του ΔΗΚΟ. Είναι μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΚΟ. Διευθύνει το δικό του δικηγορικό γραφείο (www.senekislaw.com). Κατάγεται από την κατεχόμενη Άχνα Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος με τη Φωτεινή Χατζηττοφή από την κατεχόμενη Λύση Αμμοχώστου.

10 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Ζαχαρίας Κουλίας

Ο Ζαχαρίας Κουλίας είναι βουλευτής εκλογικής περιφέρειας Αμμοχώστου του Δημοκρατικού Κόμματος (ΔΗ.ΚΟ) από το 1999 μέχρι σήμερα. Γεννήθηκε στις 7 Δεκεμβρίου το 1950 και μεγάλωσε στο Ριζοκάρπασο Αμμοχώστου, κατεχόμενο σήμερα από τα τούρκικα στρατεύματα. Φοίτησε στα σχολεία Ριζοκαρπάσου Δημοτικό και Ελληνικό Γυμνάσιο Ριζοκαρπάσου. Είναι έγγαμος με την Ανδριανή Παναγή και έχει δύο παιδιά, ένα υιό και μια κόρη. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ασκεί τη Δικηγορία από το 1984 και είναι άριστος γνώστης της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας. Διετέλεσε ως μέλος και πρόεδρος των κάτωθι κοινοβουλευτικών επιτρόπων της Κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων: Πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολουθήσεως Σχεδίων Αναπτύξεως και Ελέγχου Δημοσίων Δαπανών από το 2016. Αναπληρωτής πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού. Αντιπρόεδρος και έπειτα πρόεδρος της Επιτροπής Συγκοινωνιών και έργων από το 2006 – 2011. Μέλος της Κοινοβουλευτικής επιτροπής Άμυνας Μέλος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Προσφύγων – Εγκλωβισμένων – Αγνοουμένων – Παθόντων. Μέλος Επιτροπής Εσωτερικών. Μέλος Επιτροπής Υγείας. Μέλος της επιτροπής Θεσμών Αξιών και Επιτρόπου Διοικήσεως. Ένας εκ των τεσσάρων μελών της Επιτροπής για το φάκελο της Κύπρου από το 2006 – 2011. Μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Αρχής Λιμένων Κύπρου (1994 – 1999). Μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗ.ΚΟ. Μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗ.ΚΟ

ΔΗ.ΠΑ

15 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021

Μιχάλης Γιακουμή

Γεννήθηκε στη Λάρνακα το 1986 με καταγωγή την Αμμόχωστο, την Αυγόρου και τα κατεχόμενα χωριά Γύψου και Γαστριά. Σπούδασε οικονομικά με μεταπτυχιακό στην ευρωπαϊκή πολιτική στο Πανεπιστήμιο του SURREY, ενώ απέκτησε δεύτερο μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Ξεκίνησε την επαγγελματική του πορεία ως κοινοβουλευτικός συνεργάτης του Βουλευτή Γιώργου Προκοπίου. Εργάστηκε στην HALLIBURTON και στον Διεθνή Οργανισμό OPITO ως ελεγκτής εγκρίσεων. Διετέλεσε Σύμβουλος των υπουργών Ενέργειας Γιώργου Λακκοτρύπη και Μεταφορών Βασιλικής Αναστασιάδου και σήμερα του Επιτρόπου Προεδρίας Φώτη Φωτίου. Είναι επίσης Ιδρυτής της νεοφυούς εταιρείας MediaRealtors. Υπήρξε Πρόεδρος της Εθνικής Φοιτητικής Ένωσης Κυπρίων (ΕΦΕΚ) Ηνωμένου Βασιλείου. Διετέλεσε Γραμματέας Οικονομικών και Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων του Συμβουλίου Νεολαίας Κύπρου. Διετέλεσε επίσης Πρόεδρος της Νεολαίας του ΔΗΚΟ (ΝΕΔΗΚ). Από το 2016 είναι Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας. Είναι ιδρυτικό μέλος της ΔΗΠΑ και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Συνεργασίας Δημοκρατικών Δυνάμεων.