Επ.Αμμοχώστου: Σε ποιους δρόμους πραγματοποιούνται οδικά έργα

ROAD WORKS 1200x630 1 exclusive, Οδικά Έργα

Στον αυτοκινητόδρομο Αεροδρομίου Λάρνακας – Παραλιμνίου, στο τμήμα από το αεροδρόμιο μέχρι και την έξοδο προς Ξυλοφάγου, θα διεξάγονται εργασίες καθαρισμού στο έρεισμα του δρόμου και στις δύο κατευθύνσεις προς Λάρνακα και Παραλίμνι. Οι εργασίες δεν αναμένεται να επηρεάσουν την κυκλοφορία. Θα διαρκέσουν μέχρι τις 25 Μαρτίου.

Οδικά έργα θα διεξάγονται και στους δρόμους Σωτήρας – Λιοπετρίου και Ξυλοφάγου – Λιοπετρίου, όπου τμήματα των δρόμων θα είναι κλειστά για την κυκλοφορία. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται μέσω παρακείμενων δρόμων και σε ορισμένα τμήματα στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση κινητών φώτων τροχαίας.

Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν την ερχόμενη Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου. Θα διεξάγονται από τις 7.30 το πρωί, μέχρι τις 6.30 το απόγευμα κάθε μέρας.

Προτρέπονται όσοι θα διακινούνται στο οδικό δίκτυο να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και να τηρούν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή για αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.