Επ. Αμμοχώστου: Σύλληψη 33χρονου για υπόθεση ναρκωτικών

7F4DB4B1 FAA9 4943 9A55 75658E97694A exclusive, Αστυνομία, Ναρκωτικά, ΣΥΛΛΗΨΗ

Χειροπέδες σε 17χρονο και 33χρονο πέρασαν μέλη της Αστυνομίας μετά τον εντοπισμό ναρκωτικών ουσιών στις Επαρχίες Λεμεσού και Αμμοχώστου, αντίστοιχα.

Χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση οικία 33χρονου σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου και μετά από έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα κάνναβης βάρους 193 γραμμαρίων περίπου και ποσότητα κοκαΐνης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου.

Ο 33χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύλληψη 17χρονου στη Λεμεσό

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, στη δεύτερη περίπτωση, μέλη μηχανοκίνητης περιπολίας εντόπισαν, 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα, ύποπτο όχημα σταθμευμένο σε δρόμο της Λεμεσού. Σε έλεγχο διαπιστώθηκε πως εντός του οχήματος βρίσκονταν δύο πρόσωπα, ενώ έξω από αυτό βρισκόταν τρίτο πρόσωπο ηλικίας 17 ετών.

Από τις έρευνες δεν εντοπίστηκε τίποτα το επιλήψιμο στην κατοχή των δύο προσώπων που επέβαιναν στο όχημα, ενώ στην κατοχή του 17χρονου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μια νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 57 γραμμαρίων περίπου, μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και το χρηματικό ποσό των €135.

Ο 17χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με υπόθεση που αφορά κατοχή και κατοχή με σκοπό την προμήθεια ναρκωτικών ουσιών.