Επ. Αμμοχώστου: Της επιτέθηκε άσεμνα απειλώντας την – Τριήμερη κράτηση εναντίον υπόπτου

a 2 Αστυνομία, Δικαστήριο
Εικόνα Αρχείου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες εναντίον ενός ατόμου για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση άσεμνης επίθεσης, απειλής και επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και απειλής εναντίον γυναίκας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, την περασμένη Τρίτη 28 Ιουλίου, ενώ η παραπονούμενη βρισκόταν στην οικία του υπόπτου, στην επαρχία Αμμοχώστου, αυτός επιτέθηκε άσεμνα εναντίον της και τη χτύπησε στο πρόσωπο και στο σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα ότι θα της κάνει κακό.

Η γυναίκα κατήγγειλε την ίδια μέρα το περιστατικό στο Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι έφερε μώλωπα και εκδορές στο σώμα και στα χέρια.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του υπόπτου και συνελήφθη λίγο μετά τις πέντε χθες το απόγευμα από την Αστυνομία δυνάμει δικαστικού εντάλματος.

Σήμερα το πρωί ο ύποπτος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Πηγή: ΚΥΠΕ