Επ. Αμμοχώστου: Το ανθρώπινο πρόσωπο της Αστυνομίας – Μέλος της οδήγησε στο Νοσοκομείο κορίτσι που λιποθύμησε

Η συγκινητική ανάρτηση μητέρας: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον αστυνομικό που πρώτα συμπεριφέρθηκε ως άνθρωπος και μετά ως αστυνομικός»

F29F6C8C 8105 4B64 93A7 C96429967BB6 exclusive, Αστυνομία

Μέσω μίας ανάρτησής της τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μητέρα εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της σε αστυνομικό ο οποίος εν ώρα καθήκοντος μετέφερε στο νοσοκομείο την κόρη της η οποία είχε τάσεις λιποθυμίας.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της γυναίκας, χθες βράδυ, η κόρη της μαζί με φίλες της επέστρεφε από νυχτερινή έξοδο και επειδή είχε τάσεις λιποθυμίας, η οδηγός έσπευσε να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Όταν αστυνομικός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου σταμάτησε το αυτοκίνητο για έλεγχο και όταν διαπίστωσε ότι επιβάτης εντός του αυτοκινήτου είχε τάσεις λιποθυμίας, ο ίδιος ανέλαβε την πρωτοβουλία να τις οδηγήσει άμεσα στο νοσοκομείο όπου μετέφερε το κορίτσι στο τμήμα πρώτων βοηθειών όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

«Χτες το βράδυ ως μητερα ένιωσα μεγάλη ασφάλεια και συγκίνηση. Συγκεκριμένα η κόρη μου, επιστρέφοντας από νυχτερινή έξοδο είχε τάσεις λιποθυμίας. Οι φίλες της οδηγούσαν όταν τους σταμάτησε η αστυνομία. Εξήγησαν στον αστυνομικό γιατί έτρεχαν και αυτός χωρίς δευτερη σκέψη τις οδήγησε στο νοσοκομείο μεταφέροντας ο ίδιος τη κόρη μου με ασφάλεια στο τμήμα πρώτων βοηθειών. Οφείλω ένα μεγαλο ευχαριστώ σ αυτό τον αστυνομικό που πρωτα συμπεριφέρθηκως άνθρωπος και μετά ως αστυνομικος. Θερμές ευχαριστίες θέλω επίσης να εκφράσω στην Αστυνομική διεύθυνση Αμμοχωστου και στα μέλη της που φροντίζουν καθημερινά για την ασφάλεια των παιδιών μας.»

Famagusta.News