ΕΠ.ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ: Τρία χρόνια στην φυλακή 27χρονος για εμπορία ναρκωτικών

Στο κελί 27χρονος – Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά

astinomia 2 exclusive

Ποινή φυλάκισης διάρκειας τριών χρόνων επιβλήθηκε την Τρίτη σε άνδρα ηλικίας 27 ετών, μετά από εκδίκαση υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για υπόθεση κατοχής με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα ποσότητας κάνναβης πέραν των 900 γραμμαρίων, η οποία εντοπίστηκε στην κατοχή του 27χρονου κατά τη διάρκεια επιχείρησης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ στην περιοχή της ελεύθερης Αμμοχώστου τον περασμένο Οκτώβριο.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται πως στις 8 Οκτωβρίου μέλη της ΥΚΑΝ διενήργησαν έρευνα με δικαστικό ένταλμα σε αγροκατοικία του 27χρονου στην επαρχία Αμμοχώστου, με τα μέλη της Αστυνομίας να εντοπίζουν εντός της κατοικίας σε νάιλον σακούλι επτά νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη μεικτού βάρους περίπου δύο κιλών συνολικά.

Συμπληρώνεται πως η ποσότητα ναρκωτικών κατασχέθηκε ως τεκμήριο, ενώ ο 27χρονος συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα.

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις που έγιναν στην ευρεθείσα ποσότητα ναρκωτικών διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για ποσότητα κάνναβης καθαρού βάρους πέραν των 900 γραμμαρίων, αναφέρεται.

Με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων η υπόθεση καταχωρήθηκε για εκδίκαση ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο, αφού εξέτασε τη μαρτυρία που παρουσίασε ενώπιόν του η Κατηγορούσα Αρχή, έκρινε ένοχο τον 27χρονο κατηγορούμενο για το αδίκημα της παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα και του επέβαλε ποινή φυλάκισης διάρκειας τριών χρόνων, προστίθεται.

Την υπόθεση είχε διερευνήσει το Επαρχιακό Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Αμμόχωστο, καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: ΚΥΠΕ