Επ. Αμμοχώστου: “Ξεβράζει” ναρκωτικά η θάλασσα – Άλλα 2 κιλά εντοπίστηκαν

Έφτασαν τα 40 κιλά τα ναρκωτικά που εντοπίστηκαν - "Χτενίζει" τις παραλίες της επαρχίας Αμμοχώστου η Αστυνομία

limenikikyprosksed exclusive, Αστυνομία, Ναρκωτικά
Εικόνα Αρχείου

Τα 40 κιλά φαίνεται να έφτασε η ποσότητα των ναρκωτικών που εντοπίστηκαν μέχρι στιγμής στις παραλίες της περιοχής του Πρωταρά, μετά και τα τελευταία περιστατικά όπου η θάλασσα ξεβράζει πακέτα ναρκωτικών ουσιών που απορρίφθηκαν από πλοίο ανοικτά της Μεσογείου.

Χθες Δευτέρα, εντοπίστηκαν άλλα δύο κιλά με πακέτα τα οποία φαίνεται να περιείχαν κάνναβη μετά από εντατικές έρευνες και περιπολίες τις οποίες διεξάγουν μέλη της Αστυνομίας και της ΥΚΑΝ. Οι περιπολίες είναι εντατικές και μέχρι στιγμής η συνολική ποσότητα των ναρκωτικών πουσιών που εντοπίστηκαν σε παραλίες ξεπερνούν τα 40 κιλά ενώ άλλες ποσότητες 75, περίπου, κιλών ξεβράστηκαν στα παράλια της κατεχόμενης Αμμοχώστου και του Ρζικαρπάσου.

Για την υπόθεση έχουν ενημερωθεί Europol και Interpol καθώς και Αστυνομικές Δυνάμ,εις γειτονικών χωρών ενώ αξιολογείται η πληροφορία κατά πόσον οι μεγάλες ποσότητες έχουν απορριφθεί από πλοίο νότια του Λιβάνου.

Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι Αστυνομικές Αρχές βρίσκονται επί ποδός με περιπολίες, χτενίζοντας το παραλιακό μέτωπο ολόκληρης της παραλιακής περιοχής του Πρωταρά.

Famagusta.News / Εικόνα Αρχείου