Επαρχ. Δικαστήριο Αμμοχώστου: Ποινή φυλάκισης σε 34χρονο για υποθέσεις διαρρήξεων

court exclusive, Δικαστήριο
Εικόνα Αρχείου

Ποινή φυλάκισης επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε άνδρα ηλικίας 34 χρόνων για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών που διαπράχθηκαν το 2017 και 2018 σε χωριά της επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε από το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου που συνεδρίασε σήμερα σε τρία συνολικά αδικήματα.

Το πρώτο αφορούσε υπόθεση διάρρηξης και κλοπής χρηματικού ποσού ύψους €150 από καφετέρια στην Ορμήδεια που διαπράχθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2018. Το δεύτερο αδίκημα διαπράχθηκε στις 13 Μαρτίου 2018 και αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρηματικού ποσού ύψους €70 από την ίδια καφετέρια στην Ορμήδεια. Το τρίτο αδίκημα αφορούσε διάρρηξη και κλοπή χρυσαφικών αξίας €5.000 που διαπράχθηκε στις 3 Νοεμβρίου 2017 σε οικία στην κοινότητα Ξυλοτύμπου.

Για τα δύο πρώτα αδικήματα ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε και του επιβλήθηκε ποινή άμεσης φυλάκισης δύο χρόνων με τις δύο ποινές να συντρέχουν.

Για το τρίτο αδίκημα ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος μετά από ακροαματική διαδικασία και του επιβλήθηκε ποινή άμεσης φυλάκισης τριάμισι χρόνων με την ποινή να είναι συντρέχουσα με τις άλλες δύο.

Famagusta.News