Επένδυση πέραν των 75 εκατομμυρίων από Κινέζους επενδυτές στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου

Giovani, Jim Chang Global, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Ο όμιλος εταιρειών JIM CHANG GLOBAL CORPORATION GROUP πραγματοποίησε, την Τετάρτη 4 Ιουλίου, ξενάγηση σε εκπροσώπους ελεγκτικών και δικηγορικών γραφείων, αλλά και σε εκπροσώπους Τραπεζών, στις εγκαταστάσεις των μεγάλων επενδυτικών έργων που πραγματοποιεί στην Κύπρο. Εκπρόσωποι του ομίλου έδωσαν μια λεπτομερή περιγραφή των έργων καθ’ όλη τη διάρκεια της ξενάγησης των επισκεπτών τους στα έργα, αξιολογώντας με τη σειρά τους τα επενδυτικά σχέδια σε ένα αρκετά υψηλό επίπεδο.

Ποιος είναι ο όμιλος:

Η JIM CHANG GLOBAL HOLDING GROUP είναι μια ομαδική εταιρεία χαρτοφυλακίου που ιδρύθηκε από Κινέζους επενδυτές στην Κύπρο για να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο σύστημα βιομηχανικών υπηρεσιών, μέσω της οικολογικής βιομηχανικής διάταξης ξενοδοχείων, ακινήτων, τουρισμού, εκπαίδευσης, διαχείρισης ακινήτων και χρηματο-οικονομικής ολοκλήρωσης.

Τον Ιούνιο του 2016, ο όμιλος ξεκίνησε την επένδυση του ευρωπαϊκού ξενο- δοχείου πέντε αστέρων SUN CITY. Με την επένδυση ξενοδοχειακών μονάδων ως κίνητρα, ο όμιλος συνεχίζει να λειτουργεί υπό τη βιομηχανική λειτουργία για περισσότερο από δύο χρόνια. Σε συνέχεια των επενδυτικών μας έργων ο όμιλος προχώρησε στη σύσταση της κατασκευαστικής εταιρείας Jim Chang Giovanni, του τουριστικού γραφείου KYTV Travel & Tourism και της εταιρείας Villas 2 let, η οποία προσφέρει ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα κατοικιών για ενοικίαση. Ακόμη το MAFIXI PROPERTY MANAGEMENT COMPANY και Zhiyu Fund Management Company.

a Giovani, Jim Chang Global, Αγία Θέκλα, Αναπτυξιακά Έργα, Ξενοδοχεία

Τα έργα και το μέγεθος της επένδυσης

To Sun City Spa & Resort Hotel είναι το πρώτο ξενοδοχείο πέντε αστέρων της ελεύθερης Αμμοχώστου και αποτελεί τη μεγαλύτερη ιδιωτική επένδυση στον τομέα της τουριστικής βιομηχανίας της περιοχής. Συγκεκριμένα εκτίνεται στην παραλία της Αγίας Θέκλας, στην περιοχή Σωτήρας. Μέχρι στιγμής τα κατασκευαστικά έργα βρίσκονται σε εξέλιξη και η παράδοση του έργου αναμένεται γύρω στα μέσα του 2019. Το έργο αξίας πέραν των 75 εκατομμυρίων θα αποτελείται από μια υπερπολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα πέραν των 190 δωματίων και 10 επαύλεις εντός του ξενοδοχείου.

Ο Γενικός Διευθυντής του κατασκευαστικού ομίλου Jim Chang Giovanni Holdings Ltd κ. Αντώνης Αντωνίου, σε παρουσίασή του για τον όμιλο, ανέφερε σχετικά για τη φιλοσοφία του ομίλου «Πρώτιστος στόχος μας είναι να δουλεύουμε με ήθος, έτσι ώστε να παρέχουμε στον κάθε πελάτη που θα επισκεφθεί τα project του ομίλου άνεση, πολυτέλεια και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πέντε και πλέον αστέρων. Για εμάς είναι εξίσου σημαντικός τόσο ο τουρίστας του εξωτερικού όσο και ο Κύπριος πελάτης που θα μας εμπιστευτεί για τις διακοπές του. Αυτός είναι το αφεντικό μας… και αυτό μπορούμε να το πετύχουμε μόνο με σκληρή και ομαδική δουλειά».

Ερωτηθείς για το τι να περιμένει η κυπριακή κοινωνία στο μέλλον από τον όμιλο, ο κ. Αντωνίου είπε: «Αρχικά να πούμε ότι ο όμιλος ήδη προσφέρει αρκετές θέσεις εργασίας, οι οποίες με την ολοκλήρωση της ξενοδοχειακής μονάδας αναμένεται να δεκαπλασιαστούν, ενώ η ανάπτυξη στην περιοχή της Σωτήρας περιμένουμε να εκτοξευθεί.

Στο μέλλον, η Jim Chang Global Holding Group θα δημιουργήσει μια διεθνή πλατφόρμα επικοινωνίας υψηλής ποιότητας για Κινέζους κορυφαίους επιχειρηματίες και επενδυτές του κόσμου για να δημιουργήσει μια ‘‘αμφίδρομη αλληλεπίδραση’’ πόρων, πληροφοριών και υπηρεσιών στην Κύπρο».

Ο όμιλος εταιρειών Jim Chang Global, εκτός από την τουριστική βιομηχανία, σύντομα αναμένεται να επεκταθεί και σε άλλους τομείς όπως της εκπαίδευσης με καινοτόμα project και σκοπεύει να αποτελέσει επενδυτική γέφυρα ανάμεσα σε Κύπρο και Κίνα.

Πηγή: Φιλελεύθερος