Επιχειρηματίες ελ. επαρχίας Αμμοχώστου: “Στοχοποιείται έργο της επαρχίας”

Ανακοίνωση για την στοχοποίηση που δέχεται η μαρίνα Παραλιμνίου εξέδωσαν οι επιχειρηματίες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου

346841253 1277917789805292 770454317724236048 n exclusive, Αναπτυξιακά Έργα, Μαρίνα Παραλιμνίου, ΤΕΒΕΑ

Ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν τη λύπη τους για την στοχοποίηση μέσω δημοσιευμάτων της μαρίνας Παραλιμνίου, εξέδωσε η Τουριστική, Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου.

Αυτούσια η ανακοίνωση:

“Με λύπη παρακολουθούμε να στοχοποιείται για ακόμη μια φορά μία μεγάλη τουριστική επένδυση στην ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, αυτή της Μαρίνας Παραλιμνίου.

Η Μαρίνα Παραλιμνίου αποτελεί ένα μεγαλεπήβολο έργο διεθνών προδιαγραφών με πολλαπλά οικονομικά οφέλη, που αναμένεται να αναζωογονήσει την τοπική οικονομία, να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν και να καταπολεμήσει την εποχικότητα που μαστίζει την περιοχή.

Η προσέλκυση τέτοιου είδους επενδύσεων αποτελεί το επιστέγασμα πολυετών συλλογικών προσπαθειών των τοπικών αρχών και άλλων φορέων της Επαρχίας Αμμοχώστου και η παρεμπόδισή τους αποτελεί πλήγμα για την τουριστική ανάπτυξη, αλλά και για την συνολική ευημερία της επαρχίας μας.

Ως Τουριστική Εμπορική Βιομηχανική Εταιρεία Αμμοχώστου στηρίζουμε και στεκόμαστε δίπλα στις προσπάθειες της ιδιοκτήτριας εταιρείας για την ολοκλήρωση του έργου της Μαρίνας Παραλιμνίου, στο πλαίσιο του οράματος μας να καταστεί η επαρχία Αμμόχωστου κέντρο επιχειρηματικότητας και καινοτομίας.”