Με επιτυχία το East Safari Rally στην επ. Αμμοχώστου (βίντεο+εικόνες)

a1 East Safari Rally, exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το East Safari Rally το Σάββατο και την Κυριακή στην επαρχία Αμμοχώστου.

Πρόκειται για τον πρώτο αγώνα στο καλεντάρι του παγκυπρίου πρωταθλήματος rally αυτοκινήτου και διοργανώθηκε από τη Λέσχη Φίλων Αυτοκινήτου Επαρχίας Αμμοχώστου.

a East Safari Rally, exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Σύμφωνα με τον Αλητάρχη του αγώνα, Γιώργο Ρούσσο, ο αγώνας ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, καθώς στα δύο σετ από ειδικές διαδρομές, τόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας, όσο και κατά τη διάρκεια της νύχτας, υπήρξε μεγάλη προσέλευση κοινού, ενώ από αγωνιστικής πλευράς, ήταν ένας θεαματικός και πολύ γρήγορος αγώνας.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονταν 6 ειδικές διαδρομές κάθε μέρα, 3 κατά τη διάρκεια της νύχτας και τρεις νυχτερινές διαδρομές σε Σωτήρα, Αγία Θέκλα, Φρέναρος, Αυγόρου, Ξυλοφάγου, Ορμήδεια, Παραλίμνι και Κάβο Γκρέκο.

a3 East Safari Rally, exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Στο αγωνιστικό κομμάτι, τερμάτισαν συνολικά 23 από τα 31 πληρώματα.

Νικητής του ράλλι ο Σίμος Γαλαταριώτης με Skoda R5 και με συνοδηγό τον Αντώνη Ιωάννου. Δεύτεροι οι Αλέξανδρος Τσουλλόφτας και Αντώνης Χρυσοστόμου με Citroen DS3 R5 και στην τρίτη θέση τερμάτισαν οι Κώστας Ζήνωνος και Φάνος Χριστοφή με Mitsubishi Lancero Evolution IX.

Από τα πληρώματα της επαρχίας Αμμοχώστου κατάφεραν να τερματίσουν με Subaru impreza ο Χρήστος Λιμνιώτης με συνοδηγό τον δημοφική ηθοποιό Μιχάλη Σοφοκλέους στη 10η θέση και τα αδέλφια Στέφανος και Δημήτρης Σταφάνου στη 14η θέση.

a2 1 East Safari Rally, exclusive, Νέα Αμμοχώστου

Famagusta.News