Έτοιμος να γράψει ιστορία και να γεμίσει το ταμείο της ΕΝΠ ο Κάστανος

Γρηγόρης Κάστανος, Ένωση Νέων Παραλιμνίου

Στην αποστολή της Γιουβέντους για την αναμέτρηση με την Κάλιαρι είναι ο Γρηγόρης Κάστανος. Ο συμπατριώτης μας μεσοεπιθετικός… γυροφέρνει εδώ και καιρό το ιστορικό ντεμπούτο με τη φανέλα της “Μεγάλης Κυρίας” και οι συνθήκες φαίνεται πως το ευνοούν.

Η “Γιούβε” αγωνίζεται με πολλές απουσίες στην αποψινή αναμέτρηση, αφού έμειναν εκτός αποστολής οι Ρονάλντο, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Σπινατσόλα, Μάντζουκιτς, Ντάγκλας Κόστα, Περίν και Μπαρτζάγκλι, ενώ σύμφωνα με ιταλικά Μέσα Ενημέρωσης στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν μόλις 19 ποδοσφαιριστές εκ των οποίων οι δύο τερματοφύλακες.

Εφόσον ο Κάστανος αγωνιστεί, έστω και ένα λεπτό με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Γιουβέντους θα πρόκειται για τεράστια επιτυχία, ενώ θα φέρει και ένα τεράστιο ποσό στο ταμείο της Ένωσης. Με βάση της συμφωνία που έκανε ο ατζέντης και πρόεδρος της Αγίας Νάπας Κώστας Ηλίας, εάν ο Κάστανος κάνει ντεμπούτο στην ανδρική ομάδα της Γιουβέντους τότε η Ένωση θα καρπωθεί το ποσό των 100.000 ευρώ!

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Κώστας Ηλία εκφράζει την πεποίθηση ότι έφτασε η ώρα για το ντεμπούτο του Κάστανου.