ΕΒΕΑ: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή εκδήλωση διαμαρτυρίας του Δήμου Αμμοχώστου

«Η εκδήλωση είναι για όλους τους Κύπριους και όχι μόνο για τους Αμμοχωστιανούς και εάν χαθεί η Αμμόχωστος, χάνεται η Κύπρος όλη».

whatsapp image 2020 10 08 at 17.35.44 Δήμος Αμμοχώστου, ΕΒΕΑ, ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Εκκληση στα μέλη του και τον κυπριακό λαό να συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου την 19η Ιουλίου, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στη Δερύνεια, απευθύνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αμμοχώστου (ΕΒΕΑ).

Σε γραπτή ανακοίνωση του το Επιμελητήριο «καλεί τα μέλη του αλλά και όλο τον Κυπριακό λαό όπως μαζικά συμμετάσχει στην εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Αμμοχώστου εν όψει της προγραμματισμένης επίσκεψης του εισβολέα Ερντογάν στην Αμμόχωστο, στις 20 Ιουλίου, ανήμερα της Τουρκικής εισβολής».

Προστίθεται ότι «η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 το βράδυ της Δευτέρας 19 Ιουλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου στην Δερύνεια για να υπερασπίσουμε την Αμμόχωστο και να προστατεύσουμε την Κύπρο. Η εκδήλωση είναι για όλους τους Κύπριους και όχι μόνο για τους Αμμοχωστιανούς και εάν χαθεί η Αμμόχωστος, χάνεται η Κύπρος όλη».