“Εξαντλήθηκαν” οι συμμετοχές για την εκδήλωση “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο”

Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου - Ξεπέρασαν τις 200 οι συμμετοχές - Πώς μπορούμε να προσφέρουμε στον στόχο της εκδήλωσης ακόμη

33341139848 bbd9b784d4 o 2 1 exclusive, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας

Το χθεσινό άρθρο του famagusta.news, σχετικά με την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου για την εκδήλωση “Κολυμπώ με τον Ιάκωβο”, ήρθε να επιβεβαιώσει η σημερινή ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, πέντε ημέρες πριν την εκδήλωση, έχουν δηλωθεί περισσότερα από 200 άτομα για να λάβουν μέρος”, ενώ προσθέτει πως “τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που πρέπει να ακολουθηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μας αναγκάζουν να μην μπορούμε να δεχθούμε άλλες συμμετοχές για κολύμβηση”.

Επίσης,  όσοι προσέρχονται στο κολυμβητήριο πρέπει να προσκομίζουν πρόσφατο (εντός 5 ημερών), αρνητικό rapid test.

Πάντως όσοι επιθυμούν να προσφέρουν ακόμη για το προσφέρουν στην αποπεράτωση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΚΕΠΑ , μπορούν να το πράξουν με εισφορές.

Η ανακοίνωση του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας

Αγαπητοί φίλοι

Με πολύ μεγάλη χαρά βλέπουμε την τεράστια ανταπόκριση του κόσμου για τη συμμετοχή στην φιλανθρωπική σκυταλοδρομία κολύμβησης αφιερωμένη στη μνήμη του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου.

Μέχρι σήμερα, Τρίτη 20/4, πέντε ημέρες πριν την εκδήλωση, έχουν δηλωθεί περισσότερα από 200 άτομα για να λάβουν μέρος.

Τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα, που πρέπει να ακολουθηθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, μας αναγκάζουν να μην μπορούμε να δεχθούμε άλλες συμμετοχές για κολύμβηση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν μπορούν να κάνουν συμβολικά τις εισφορές τους ή να χρηματοδοτήσουν τη προσπάθεια ήδη δηλωμένων κολυμβητών.

Επίσης, παρακαλούμε όσοι προσέρχονται στο κολυμβητήριο να προσκομίζουν πρόσφατο (εντός 5 ημερών), αρνητικό rapid test.
Ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά όλους τους συμμετέχοντες για τη στήριξη και τη βοήθεια που προσφέρουν στην αποπεράτωση της Μονάδας Ανακουφιστικής Φροντίδας του ΚΕΠΑ

7E8DD8A9 5CC8 45F4 B3B8 7AB387624452 exclusive, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας