Εξήγγειλε ανεξάρτητη υποψηφιότητα για Δήμο Παραλιμνίου – Δερύνειας ο Πυρίλλης

«Για μια καλύτερη Αχερίτου, για ένα καλύτερο Φρέναρος, για μια καλύτερη Δερύνεια και ένα καλύτερο Παραλίμνι. Για τον τόπο που μας αξίζει. Για τον τόπο που αξίζει στα παιδιά μας».

310177305 630943071773291 1756061570914285177 n.jpg 4 exclusive

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη θέση του Δημάρχου του νέου Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας, στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Ιουνίου, ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμαρχος Παραλιμνίου Θεόδωρος Πυρίλλης.

Στην ανακοίνωση του ο Δήμαρχος Παραλιμνίου αναφερόμενος στους Δημότες του νέου Δήμου Παραλιμνίου -Δερύνειας, αναφέρει πως « τα τελευταία δώδεκα χρόνια δίνουμε μαζί κοινούς αγώνες και αγωνιζόμαστε για να προσδώσουμε επαρχιακή υπόσταση στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου. Στοχεύσαμε στη βιώσιμη ανάπτυξη και στην πρόοδο, εκτελέσαμε έργα δεκάδων εκατομμυρίων και καταφέραμε τη μετακίνηση όλων των κρατικών υπηρεσιών στην επαρχία όπου ανήκουν. Εκπονήσαμε και εφαρμόζουμε έναν σημαντικό στρατηγικό σχεδιασμό για το μέλλον που μας αξίζει. Λειτουργήσαμε με πλήρη ισονομία, ισοπολιτεία, διαφάνεια και αξιοκρατία».

Αναφερόμενος στη μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κ. Πυρίλλης κάνει λόγο για προκλήσεις που χρειάζονται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και εμπειρία. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει πως « η μεταρρύθμιση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δημιουργεί νέες προκλήσεις. Προκλήσεις για τα πολλά που απομένουν να γίνουν. Προκλήσεις οι οποίες χρειάζονται όραμα το οποίο να μετουσιώνεται σε πράξεις. Προκλήσεις οι οποίες δε χρειάζονται υποσχέσεις και λαϊκισμούς. Xρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα, αποφασιστικότητα, αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και εμπειρία».

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Παραλιμνίου στην ανακοίνωση του αναφέρει «με αυτά κατά νου, ανακοινώνω σήμερα την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου για την θέση του Δημάρχου Παραλιμνίου – Δερύνειας στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές του Ιουνίου. Για ένα νέο Δήμο όπου όλοι θα είναι ίσοι, με ίδια δικαιώματα και ίδιες υποχρεώσεις. Για ένα νέο Δήμο όπου θα πρυτανεύει η αλληλεγγύη, η συμπαράσταση και η ισότητα ανεξαρτήτως σε πιο δημοτικό διαμέρισμα κατοικεί ο δημότης. Για μια καλύτερη Αχερίτου, για ένα καλύτερο Φρέναρος, για μια καλύτερη Δερύνεια και ένα καλύτερο Παραλίμνι. Για τον τόπο που μας αξίζει. Για τον τόπο που αξίζει στα παιδιά μας».

Δείτε αυτούσια την ανακοίνωση του: