Famagusta.Jobs: Η πιο επαναστατική υπηρεσία εξεύρεσης εργασίας

©Famagusta.Jobs

Η πιο πρωτοποριακή και καινοτόμα υπηρεσία εξεύρεσης και καταχώρησης εργασίας στην επαρχία Αμμοχώστου έφτασε.

Το Famagusta.News παρουσιάζει τη νέα του υπηρεσία, μία ολοκαίνουρια και εύχρηστη ιστοσελίδα.

Το Famagusta.Jobs προορίζεται τόσο για αυτούς που ψάχνουν εργασία, όσο και για αυτούς που ψάχνουν προσωπικό και φέρνει, με τον τρόπο αυτό, τους εργοδότες και τους υποψηφίους, ένα βήμα πριν την πλήρωση μίας κενής θέσης εργασίας.

Απλά και εύκολα βήματα

Οι υποψήφιοι μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους προσωπικό προφίλ και να επιλέξουν τις θέσεις εργασίας για τις οποίες ενδιαφέρονται αλλά και να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους, το οποίο με τη συγκατάθεσή τους θα ενταχθεί σε ειδική βάση βιογραφικών στην οποία θα έχουν πρόσβαση οι εργοδότες, παρέχοντάς τους, έτσι, τη δυνατότητα να επιλέγουν άμεσα και εύκολα προσωπικό.

Παράλληλα, οι εργοδότες θα μπορούν εύκολα και γρήγορα να δημιουργούν το προφίλ της εταιρείας τους και με το πιο χαμηλό κόστος να καταχωρούν τις θέσεις εργασίας για να επιλέγουν το κατάλληλο προσωπικό, στοχεύοντας στο κοινό της επαρχίας Αμμοχώστου, πιο στοχευμένα και πιο αποτελεσματικά.

Με την αξιοπιστία και την προβολή του Famagusta.News

Παράλληλα, ως μία ξεχωριστή υπηρεσία του Famagusta.News, το Famagusta.Jobs θα προωθείται και θα προβάλλεται από την πρώτη σε αναγνωσιμότητα ιστοσελίδα της επαρχίας Αμμοχώστου με περισσότερους από 200 χιλιάδες μοναδικούς αναγνώστες, παρέχοντας, παράλληλα, την ανάλογη βοήθεια, τόσο στην αποτελεσματική προώθηση της κενής θέσης ενός εργοδότη, όσο και της αναζήτησης ενός υποψηφίου.

Παράλληλα, το Famagusta.Jobs θα αποτελεί την αποτελεσματικότερη πύλη ενημέρωσης για κάθε υποψήφιο και για κάθε νέο επαγγελματία, παρέχοντας συμβουλές για τον τρόπο παρουσίας σε μία συνέντευξη ή για την συμπλήρωση ενός βιογραφικού, με συχνές ειδήσεις για τον τομέα εργασίας της επαρχίας Αμμοχώστου και της χώρας μας γενικότερα.

Και όλα αυτά με ένα κλικ εδώ: Famagusta.Jobs