Γνωστός Φρεναρίτης πέρασε το casting του Survivor και βρίσκεται στην Αθήνα (φώτο)

3735

Ο πυρετός του Survivor όλο και αυξάνεται και πρόσφατα πραγματοποιήθηκε το μεγάλο casting για το δεύτερο κύκλο του γνωστού ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ!

Μετά από πολύωρο casting, η παραγωγή του παιχνιδιού είδε όλους τους συμμετέχοντες από Κύπρο και πλέον έχει πάρει τις αποφάσεις της. Να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές ήταν τόσες πολλές που αρκετοί ήταν αυτοί που “κόπηκαν” πριν καν δοκιμαστούν!

Από το δοκιμαστικό επιλέχτηκαν περίπου 15 Κύπριοι, οι οποίοι σήμερα ταξίδεψαν στην Αθήνα για να περάσουν από την τελική διαδικασία και να πάρουν το τελικό OK για να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Όσοι περάσουν και την 2η δοκιμασία, θα μεταβούν στον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του καινούργιου Survivor.

Ανάμεσα στους Κύπριους παίκτες βρίσκεται και ο γνωστός δάσκαλος χορού (Steps Dance School), Κωνσταντίνος Ελευθερίου από το Φρέναρος, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις στην παραγωγή.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Famagusta.News, ο Κωνσταντίνος βρίσκεται απο σήμερα στην Αθήνα, εν αναμονή του 2ου σταδίου δοκιμαστικών, το οποίο περιλαμβάνει αθλητικές δοκιμασίες.

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε στο Facebook:

Ο Κωνσταντίνος μαζί με τον κολλητό του Γιώργο Κούσκουνο

Famagusta.News