Πανευρωπαϊκή Διάκριση για το Λύκειο Κοκκινοχωρίων (εικόνες)

1015

Μεγάλη επιτυχία για το Λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα, που εκπροσώπησε την Κύπρο στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Euromath-Euroscience 2018 στην Πολωνία και κέρδισε το Τρίτο Βραβείο σε μια διοργάνωση Πανευρωπαϊκή με συμμετοχές από πολλές χώρες του κόσμου.

Οι μαθητές και μαθήτριες κέρδισαν Πρώτο Παγκύπριο Βραβείο στον Διαγωνισμό Matheatre Cyprus 2018 στις 9 Φεβρουαρίου και εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό Euromatheatre 2018 στην Πολωνία, παρουσιάζοντας με μεγάλη επιτυχία το έργο «Πράξεων Σχέσεις» και αποσπώντας εξαιρετικότατα σχόλια από τους κριτές.

Συμμετείχαν οι μαθητές Λίνος Παπαγιάννης και Χαράλαμπος Σωτηρόπουλος, οι μαθήτριες Γρηγορία Χριστοφή, Παναγιώτα Μάρκου και Ολυμπιάδα Χρυσοστόμου και οι καθηγήτριες Εύα Τρίαρου Λοΐζου – Μαθηματικός, Κατερίνα Χατζηϊωάννου Στρατή – Φιλόλογος.

Η συμμετοχή των μαθητών και μαθητριών στον διαγωνισμό δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη συμβολή των χορηγών, που κάλυψαν μέρος των εξόδων μετάβασης και διαμονής των παιδιών στην Πολωνία.

Η ομάδα των μαθητών και των καθηγητριών είχαν την αμέριστη στήριξη του Διευθυντή του Λυκείου Κοκκινοχωρίων, του Συντονιστή των Μαθηματικών και του Προέδρου του Συνδέσμου Γονέων.

Famagusta.News