Ελευθερία Ελευθερίου: Καλλιτέχνης από παιδί

α ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Νέα Αμμοχώστου

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Ελευθερία Ελευθερίου καλεσμένη στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους.

Η Ελευθερία Ελευθερίου πήρε μέρος δύο φορές στο ελληνικό X Factor, απ’ όπου και έγινε ευρύτερα γνωστή από τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του μουσικού talent show και στην ομάδα του Γιώργου Θεοφάνους απ’ όπου αποχώρησε μετά το 5ο Live.

α2 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Νέα Αμμοχώστου

Έπειτα από την αποχώρηση της, δέχτηκε πρόταση από τον παρουσιαστή της εκπομπής Σάκη Ρουβά για συνεργασία. Έχει συνεργαστεί με τον Νίκο Βέρτη, την Τάμτα, τον Σάκη Ρουβά και άλλους καλλιτέχνες. Το 2010 ήταν υποψήφια στον ελληνικό τελικό για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision, αλλά η συμμετοχή της ακυρώθηκε όταν διέρρευσε το τραγούδι της συμμετοχής της “Tables are turning” στο διαδίκτυο, γεγονός που θεωρήθηκε πως θα αδικούσε τους υπόλοιπους συμμετέχοντες πριν από την προβλεπόμενη επίσημη παρουσίαση των υποψήφιων τραγουδιών από την ΕΡΤ. Το 2012 με τηλεοπτική ψηφοφορία, εκπροσώπησε τελικά την Ελλάδα με το “Aphrodisiac”.

α 1 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ, Νέα Αμμοχώστου

Η όμορφη τραγουδίστρια γεννήθηκε στο Παραλίμνι και μεγάλωσε στο Φρέναρος της Επαρχίας Αμμοχώστου. Σε ηλικία 9 ετών, ξεκίνησε μαθήματα θεωρίας μουσικής και πιάνου. Σε ηλικία 15 ετών, παρακολούθησε για ένα χρόνο μαθήματα φωνητικής. Έπειτα από κάποιες εμφανίσεις σε μουσικά συγκροτήματα αλλά και ως σολίστας στην λαϊκή ορχήστρα του ΡΙΚ, ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με τον χώρο του τραγουδιού από την ηλικία των 18 ετών.

Μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησε στην Χριστιάνα Αριστοτέλους, η Κύπρια τραγουδίστρια μίλησε τηλεφωνικά και με τη μητέρα της αποκαλύπτοντας διάφορες πτυχές του χαρακτήρας της ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στα προσωπικά της…