Φρέναρος/Φεστιβάλ Καρπουζιού: Απόψε το πιο δροσερό Φεστιβάλ της Κύπρου – Όλες οι πληροφορίες (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Πρόεδρος της Κοινότητας, Μιχάλης Χατζηγιώρκας και ο υπεύθυνος της Οργανωτικής επιτροπής για το Φεστιβάλ Καρπουζιού στο Φρέναρος, Κώστας Μιχαήλ μιλάνε για τις λεπτομέρειες του Φεστιβάλ και για τις... εκπλήξεις που επιφυλάσσουν στο κοινό!

Ανώνυμο 45 x 20 cm 1200 x 675 px 1300 × 700 px 38 exclusive

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου σε συνεργασία με τα οργανωμένα σύνολα και τους παραγωγούς της Κοινότητας, διοργανώνουν ένα από τα πιο δροσερά φεστιβάλ της Κύπρου, το οποίο τιμά ένα από τα πιο δημοφιλή εποχιακά φρούτα.

Πρόκειται για το Φεστιβάλ Καρπουζιού, που διοργανώνεται στο Φρέναρος και διοργανώνεται με μεγάλη αγάπη και μεράκι από τους κατοίκους της κοινότητας τα οργανωμένα σύνολα και τους παραγωγούς καρπουζιού.

Εξάλλου, το Φρέναρος φημίζεται για τα εξαιρετικά του καρπούζια όπως ακριβώς και πολλές κοινότητες των Κοκκινοχωρίων.

Το φεστιβάλ επιστρέφει φέτος δριμύτερο σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου στο Κοινοτικό Στάδιο Φρενάρου.

Εκεί, ο κόσμος θα μπορεί να γευτεί δωρεάν το αγαπημένο φρούτο του καλοκαιριού και πολλά είδη φτιαγμένα από καρπούζι, όπως γίνεται άλλωστε και κάθε χρόνο.

Από το φεστιβάλ δεν θα λείπουν πλούσια εδέσματα και η ζωντανή μουσική με τον Λούκα Γιώρκα, Κτενά Φίλιππο,  Ανίτα Κωνσταντίνου, Νίκο Ξανθόπουλο, Ελένη Μαυρουδή, Στέφανος Χατζηγιώρκας και Νικολέττα Λειβαδιώτη!