Φρέναρος: Συγκεκριμένο πρόσωπο καταζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε ζαχαροπλαστείο

α 2 exclusive, Αστυνομία, Ληστεία, Νέα Αμμοχώστου

Συγκεκριμένο πρόσωπο καταζητείται από την Αστυνομία για τη ληστεία που διαπράχθηκε το βράδυ της Πέμπτης σε ζαχαροπλαστείο στον δρόμο Φρενάρους-Δερύνειας στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, Ανδρέα Κωνσταντίνου, έχει ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου το οποίο καταζητείται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα γεγονότα, η Αστυνομία Αμμοχώστου εξετάζει ληστεία με την απειλή μαχαιριού στο Φρέναρος.

Η ληστεία σύμφωνα με την Αστυνομία έγινε στις 20:05 το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στον δρόμο Φρενάρους-Δερύνειας στο Φρέναρος.

Σύμφωνα με καταγγελία της 23χρονης μοναδικής υπαλλήλου του ζαχαροπλαστείου από το Φρέναρος, γύρω στις οκτώ εισήλθε στο ζαχαροπλαστείο ένας άντρας με μαχαίρι στο χέρι, την ακινητοποίησε και πήρε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των €230.

Είχε καλυμμένο το πρόσωπο με μια καρναβαλίστικη μάσκα και αφού την προειδοποίησε στα ελληνικά να μην ειδοποιήσει την Αστυνομία, εγκατέλειψε το ζαχαροπλαστείο.

Από την περιγραφή που έδωσε η υπάλληλος προέκυψαν κάποια στοιχεία που δημιούργησαν υποψίες στους αστυνομικούς ανακριτές προς συγκεκριμένο πρόσωπο εναντίον του οποίου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Famagusta.News