Ολυμπιάς Φρενάρους: Πρωταθλήτρια και άνοδος στην Α’ Κατηγορία (ΕΙΚΟΝΕΣ)

φρεναρος 1 exclusive, Ολυμπιάς Φρενάρου, Ολυμπιάς Φρενάρους, Πετόσφαιρα, Πετόσφαιρα Ανδρών

Πρωταθλήτρια του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Β’ Κατηγορίας Ανδρών είναι από την Παρασκευή το βράδυ η Ολυμπιάς Φρενάρους. Την Παρασκευή 06 Μαρτίου 2020 οι “κοκκινόμαυροι” κέρδισαν την Ε.Ν.Α.ΑΘ. με 3-0 σετ και έκαναν το 3-0 στις νίκες, αφού είχαν σημειώσει άλλες δυο νίκες στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Η Ολυμπιάς ήταν πολύ καλύτεροι στο παρκέ του Κλειστού Γυμναστηρίου των εγκαταστάσεων του Γυμνασίου Φρενάρους “Φώτη Πίττα” και κέρδισε τη Λεμεσιανή ομάδα στα τρία σετ με 25 -18, 25-16, 25-20.

Οι πρωταθλητές αγωνίστηκαν με τους: Ζaitcha, Payan, Betutska, Ξενοφώντος, Σαράντης, Αδάμου – Λίμπερο: Πρωτοπαπάς – Αλλαγές: Παύλου, Ανδρέου.

Τις απονομές σε πρωταθλήτρια και δευτεραθλήτρια έκαναν ο πρόεδρος της ΚΟΠΕ Μιχάλης Κρασιάς και ο Α’ Αντιπρόεδρος Κώστας Κωνσταντίνου.

Τον πρώτο Τελικό σφύριξαν οι Α. Δανιήλ και Σ. Καρκίδης. Σημειωτής ήταν ο Α. Μάρκου και παρατηρητής Διαιτησίας ο Α. Κολοκοτρώνης.

88970639 1514367718711670 6037535514825850880 o exclusive, Ολυμπιάς Φρενάρου, Ολυμπιάς Φρενάρους, Πετόσφαιρα, Πετόσφαιρα Ανδρών

Π. Κωνσταντίνου: “Συγχαρητήρια και στην Ε.Ν.Α.ΑΘ –Θέλουμε και το Κύπελλο”

Δήλωση αθλητικού πολιτισμού από τον προπονητή της Ολυμπιάδος Φρενάρους Παύλο Κωνσταντίνου μετά τον Τελικό στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ. Ο κόουτς των Φρεναριτών έδωσε πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην Ε.Ν.Α.ΑΘ. για την παρουσία της. Ο κ. Κωναταντίνου συνεχάρη και τους παίκτες του ασφαλώς δηλώνοντας ότι πλέον ο στόχος είναι το Κύπελλο και η κατάκτηση του νταμπλ. Ο κ. Κωνσταντίνου ευχαρίστησε τους Φρεναρίτες και τους οπαδούς της Ολυμπιάδος που γέμισαν το Κλειστό Γυμναστήριο “Φώτη Πίττα”.