Στην εντατική 19χρονος μετά από τροχαίο στον δρόμο Φρενάρου-Αυγόρου (ΕΙΚΟΝΕΣ)

IMG 1622 scaled exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
©Famagusta.News

Στην εντατική μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου νοσηλεύεται οδηγός 19 χρόνων μετά από τροχαίο το οποίο σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον δρόμο Φρενάρου-Αυγόρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Famagusta.News, γύρω στις 4 το απόγευμα της Κυριακής, σαλούν όχημα το οποίο οδηγούσε νεαρός ηλικίας 19 χρόνων από τη Βουλγαρία, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, με συνεπιβάτες έναν άνδρα 33 χρόνων και έναν νεαρό 21 χρόνων, επίσης από τη Βουλγαρία, κατοίκους Κύπρου, κινείτο με κατεύθυνση το Φρέναρος από Αυγόρου, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο οδηγός απώλεσε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να παρεκτραπεί σε παρακείμενο χωράφι.

IMG 1621 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
©Famagusta.News

Από τη σύγκρουση, οι τρεις επιβαίνοντες τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρο και ιδιωτικά οχήματα στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο νεαρός 19 χρόνων νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη μονάδα εντατικής θεραπείας καθώς φέρει τραύμα στους πνεύμονες. Ο άνδρας 33 χρόνων φέρει κάταγμα στα πλευρά ενώ ο νεαρός 21 χρόνων αφού έτυχε των Πρώτων Βοηθειών απολύθηκε.

IMG 1620 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Τροχαίο, ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ
©Famagusta.News

Εκ πρώτης όψεως και σύμφωνα με τις εξετάσεις της Αστυνομίας οι επιβαίνοντες φέρεται να μην έφεραν ζώνη ασφαλείας.

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τροχαίο διερευνά η Αστυνομία.

Famagusta.News