Στο πλευρό του Διευθυντή Λυκείου Κοκκινοχωρίων οι οργανωμένοι γονείς (Ανακοίνωση)

Σύνδεσμος Γονέων Λυκείου Κοκκινοχωρίων και Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου: "Αβάσιμες οι καταγγελίες εις βάρος του Διευθυντή του Λυκείου Κοκκινοχωρίων"

lykeio frenaros kokkinoxwriwn Γονείς, Λύκειο Κοκκινοχωρίων Φώτη Πίττα, Μαθητές, Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου, ΠΣΕΜ
Λύκειο Κοκκινοχωρίων, ©Famagusta.News

Τη δυσαρέσκειά τους εκφράζουν οι οργανωμένοι γονείς της επαρχίας Αμμοχώστου σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σε βάρος του διευθυντή του Λυκείου Κοκκινοχωρίων.

Σε κοινή ανακοίνωσή τους, ο Σύνδεσμος Γονέων Λυκείου Κοκκινοχωρίων και η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου, αναφέρει ότι έχει προχωρήσει σε διερεύνηση των καταγγελιών αυτών και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι καταγγελίες της ΠΣΕΜ δεν ευσταθούν.

Ο εν λόγω διευθυντής, αναφέρει η ανακοίνωση των γονέων, “αποτελεί πρότυπο διευθυντή, εξαίρετος σε ήθος που σέβεται όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες στο σχολείο του και διασφαλίζει τόσο την ομαλή λειτουργία της σχολικής του μονάδας όσο και την ασφάλεια κάθε μαθητή”. Αντίθετα, όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, “με τις ενέργειες στις οποίες προέβη όχι μόνο δεν παρεμπόδισε αλλά λειτούργησε ως θεματοφύλακας της δημοκρατίας, διασφαλίζοντας την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στη σχολική μονάδα του”.

Αυτούσια η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου:

Ως Σύνδεσμος Γονέων Λυκείου Κοκκινοχωρίων και ως Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης Αμμοχώστου εκφράζουμε τη δυσαρέσκειά μας σε σχέση με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σήμερα σε βάρος του διευθυντή του Λυκείου Κοκκινοχωρίων. Έχουμε προχωρήσει σε διερεύνηση των καταγγελιών αυτών. Από τη διερεύνηση που κάναμε, θεωρούμε ότι οι καταγγελίες της ΠΣΕΜ δεν ευσταθούν. Ο εν λόγω διευθυντής αποτελεί πρότυπο διευθυντή, εξαίρετος σε ήθος που σέβεται όλες τις δημοκρατικές διαδικασίες στο σχολείο του και διασφαλίζει τόσο την ομαλή λειτουργία της σχολικής του μονάδας όσο και την ασφάλεια κάθε μαθητή. Αντίθετα, με τις ενέργειες στις οποίες προέβη όχι μόνο δεν παρεμπόδισε αλλά λειτούργησε ως θεματοφύλακας της δημοκρατίας, διασφαλίζοντας την τήρηση των δημοκρατικών διαδικασιών στη σχολική μονάδα του.

Famagusta.News