Βανδάλισαν το οίκημα της Ολυμπιάδας Φρενάρους

C01DF826 8E48 4CE5 9ECD 7B4A33063232 scaled Ολυμπιάς Φρενάρους

Άγνωστοι βανδάλισαν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής το οίκημα της Ολυμπιάδας Φρενάρους αναγράφοντας υβριστικά συνθήματα, με το Σωματείο να καταγγέλλει την υπόθεση στην Αστυνομία.

Ο Κοινοτάρχης Μιχάλησ Χατζηγιώρκας εξέφρασε μέσω ανακοίνωσής του την αγανάκτηση και την ντροπή του εξαιτίας των ενεργειών «ανεγκέφαλων» όπως τους χαρακτήρισε οι οποίοι προέβησαν σε βανδαλισμούς με αναγραφή υβριστικών συνθημάτων τόσο στο σωματείο ΟΛΥΜΠΙΑΣ όσο και σε άλλα σημεία της Κοινότητας.

«Τόσο εγώ προσωπικά όσο και τα υπόλοιπα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας τέτοιες ενέργειες και δηλώνουμε την αποφασιστικότητα μας να σταθούμε αντιμέτωποι σε τέτοιου είδους ενέργειες.Ο δημοκρατικά σκεπτόμενος κόσμος του Φρενάρου δεν ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές και δεν θα τις αφήσει να περάσουν απαρατήρητες. Ήδη η υπόθεση είναι στα χέρια της αστυνομίας και γίνονται όλες οι σχετικές ενέργειες. Από τη Δευτέρα το πρωί συνεργείο του Κ. Συμβουλίου θα προβεί σε όλες τις ενέργειες για να αποκατασταθούν οι ζημιές και οι εικόνες ντροπής. Παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι που μπορει να βοηθήσει για διαλεύκανση της υπόθεσης να επικοινωνήσει μαζί μου προσωπικά είτε με την Αστυνομία.Οι ένοχοι πρέπει να αποκαλυφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά.»

Famagusta.News