Ξεσηκώθηκε όλο το Φρέναρος για την καταδίκη του 35χρονου (Ανακοίνωση)

koinotita3 0 exclusive, Nea Ammochostos, Νέα Αμμοχώστου

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν σήμερα το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρου μαζί με τα Οργανωμένα σύνολα σχετικά με το θέμα της καταδίκης 35χρονου συγχωριανού τους με 45 ημέρες άμεση φυλάκιση για παραβίαση των διαταγμάτων την περασμένη Τρίτη από το επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: 
– ΦΡΕΝΑΡΟΣ: Πρόεδρος και Γεν.Εισαγγελέας παρεμβαίνουν για φυλάκιση 35χρονου
– ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ από Φρέναρος F.C για την φυλάκιση του 35χρονου: «Έχετε αδικήσει κύριε δικαστά!»
– ΔΕΡΥΝΕΙΑ: Φυλάκιση 45 ημερών σε 35χρονο από Φρέναρος για παραβίαση διαταγμάτων

Αυτούσια η κοινή ανακοίνωση:

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Φρενάρους, τα Οργανωμένα σύνολα, καθώς επίσης και ολόκληρη η Κοινότητα Φρενάρου καταδικάζουν με τον πιο έντονο τρόπο την άδικη και χωρίς καμιά λογική απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου για καταδίκη ενός ανθρώπου με λευκό ποινικό μητρώο σε 45 μέρες φυλάκιση για παραβίαση του διατάγματος μετακινήσεων. Απαράδεκτη επίσης είναι και η συμπεριφορά του Μέλους της Αστυνομικής Δύναμης που χωρίς να ενημερώσει την ημέρα και ώρα της παραβάσεως τον άμεσα ενδιαφερόμενο προχώρησε στην εν λόγω καταγγελία.

Το διάταγμα μετακινήσεων είναι σεβαστό από όλους. Η απόφαση όμως για 45 μέρες φυλάκιση καταδεικνύει για ακόμη μια φορά τόσο τις αδυναμίες όσο και την άνιση μεταχείριση των πολιτών τόσο από την Αστυνομία όσο και από το Δικαστικό Σύστημα.

Ως εκ τούτου, καλούμε τόσο τον ίδιο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας όσο και τον Γενικό Εισαγγελέα όπως παρέμβουν άμεσα για αποκατάσταση αυτής της αδικίας.

Το Κοινοτικό Συμβούλιο, τα οργανωμένα σύνολα και σύσσωμη η Κοινότητα στέλνουμε ισχυρό μήνυμα συμπαράστασης τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του και δηλώνουμε δημόσια και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι θα πράξουμε ότι είναι δυνατό για να αποκατασταθεί η αδικία.

Ζητούμε και Απαιτούμε την Άμεση και χωρίς όρους και προϋποθέσεις αποφυλάκιση του συγχωριανού μας.

Famagusta.News