Γεν. Νοσοκομείο Αμμοχώστου: “Ευχαριστούμε τις οικογένειές μας που μας στερήθηκαν”

"Ευχαριστούμε τις οικογένειές μας που μας στερήθηκαν από τη φυσική μας παρουσία χωρίς γογγυσμό αν και μας έχουν ανάγκη..."

90629387 1650778965054250 7346312526381973504 o Coronavirus, Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου

Ένα ταπεινό “ευχαριστώ” απευθύνει ένας νοσηλευτής για τους ανθρώπους οι οποίοι τους συμπαραστέκονται σε αυτές τις δύσκολες ώρες.

Συγκεκριμένα ο νοσηλευτής Χάρης Ιωάννου έγραψε την εξής ανάρτηση:

Σαν επαγγελματίας υγείας θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω:

  1. Όλους όσοι προσεύχονται φανερά ή μυστικά για εμάς και τις οικογένειές μας. Οι προσευχές σας, μας χρειάζονται, μας προστατεύουν και μας ενισχύουν.
  2. Την απέραντη αγάπη επώνυμων και ανώνυμων οι οποίοι προσέφεραν και προσφέρουν υλικά αγαθά, εξοπλισμό, καφέ, φαγητό κ.α.
  3. Όλους εσάς που μένετε σπίτι και τηρείτε ευλαβικά τα μέτρα, βοηθάτε αφάνταστα στο να μην αυξηθούν ραγδαία τα κρούσματα και καταρρεύσουμε όλοι μέσα στα νοσοκομεία και μαζί μας να κινδυνέψουν συνάνθρωποί μας, συνάδελφοί μας και οι οικογένειές μας.
  4. Όλους εσάς που εργάζεστε σε περίπτερα, υπεραγορές, φούρνους κ.α που εξυπηρετείτε και εμάς και τον κόσμο σε υλικά πρώτων αναγκών με αληθινό ρίσκο για σας και τις οικογένειές σας αλλά και σε άλλες υπηρεσίες και συγκοινωνίες που εξυπηρετούν συνανθρώπους μας.
  5. Τις οικογένειές μας που μας στερήθηκαν από τη φυσική μας παρουσία χωρίς γογγυσμό αν και μας έχουν ανάγκη, αλλά και στους δικούς μας ανθρώπους που μας βοηθούν με τη φροντίδα των παιδιών μας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Και όλους όσους ξέχασα σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς.

Famagusta.News