Γεωργία Τσιερκέζου: Πρωτοπορεί στον τομέα μάρκετινγκ και διαφήμισης στην επ. Αμμοχώστου

εικόνα Viber 2020 05 23 12 40 11 Νέα Αμμοχώστου, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ, Πρόσωπα

Ποια είναι η Γεωργία Τσιερκέζου, η οποία με την εταιρεία της “Windmill Design” και “Georgia Tsierkezou Merketing Services Ltd” πρωτοπορεί στον τομέα του μάρκετινγκ, της διαφήμισης και των δημοσίων σχέσεων στην επαρχία Αμμοχώστου με σημαντικό αλλά και αξιόλογο πελατολόγιο.

Η Γεωργία Τσιερκέζου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Παραλίμνι. Τελείωσε με άριστα τον Κλάδο της Πληροφορικής στο Α.Τ.Ε.Ι Αθηνών και είναι κάτοχος ΜΒΑ, Marketing του Πανεπιστημίου Cardiff Μetropolitan University Ηνωμένου Βασιλείου. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στον τομέα της εκπαίδευσης, της Λογιστικής, των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και στον τομέα του Ψηφιακού ελέγχου Δημοσίων Σχέσεων και Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Με τεραστία εμπειρία στον χώρο των Media, η Γεωργία επιτέλεσε Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων σε μεγάλο όμιλο εταιρειών κέντρων εστίασης και λούνα παρκ που δραστηριοποιείται στην Αγία Νάπα, όπου και είχε την ευθύνη για την διοργάνωση και επίβλεψη της λειτουργίας μεγάλου Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ με λούνα παρκ, γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της Κύπρου. Είχε την απολυτή ευθύνη για το επικοινωνιακό κομμάτι των εκδηλώσεων του εν λόγω φεστιβάλ με καλεσμένους καταξιωμένους καλλιτέχνες από την Ελλάδα.

Παράλληλα, και μετά την αξιοσημείωτη επιτυχία που σημείωσε το Φεστιβάλ στη Λευκωσία, ανέλαβε το επικοινωνιακό κομμάτι της λειτουργίας ανάλογου θεματικού φεστιβάλ με λούνα παρκ σε Λεμεσό και Πάφο. Υπό την επίβλεψή της ακόμα ήταν και το γνωστό εστιατόριο στην Αγία Νάπα καθώς και μεγάλο Λούνα Πάρκ.

Τον Ιανουάριο του 2020, η Γεωργία Τσιερκέζου αποφασίζει να πρωτοστατήσει στην Ελεύθερη Περιοχή Αμμοχώστου και ιδρύει την πρώτη εταιρεία με την ονομασία “Georgia Tsierkezou Marketing Services Ltd”, όπου και συνεχίζει να πρωτοπορεί στον τομέα της διαφήμισης και διαχείρισης των ΜΜΕ.

Με συνεργασίες στο ενεργητικό της, όπως τον όμιλο εταιρειών “SPP Media” με πρόεδρο τον κύριο Χρίστη Λοττίδη (Καθημερινή, 24sports, 24News, Must, MAD, Wiz Guide, Γαστρονόμος, K-News, Athena Recipes, Love Radio, Read Library) καθώς επίσης και με εμπειρία και γνώσεις στον τομέα της διαφήμισης, η Γεωργία Τσιερκέζου έχει ήδη αναλάβει την προβολή και διαφήμιση πολιτειακών και επιφανών εκπροσώπων της Επαρχίας Αμμοχώστου και τοπικών επιχειρήσεων που διαπρέπουν στην περιοχή.

Ολοκληρωμένες λύσεις μάρκετινγκ, διαφήμισης και δημοσίων σχέσεων για επιχειρήσεις

Η Γεωργία διατηρεί το γραφείο της στην οδό Ερμού 6 στο Παραλίμνι, και στο τηλέφωνο 99310242 / 23100150, καθώς επίσης και ηλεκτρονικά στο email: info@windmilldesign.com.cy / gtsierkezou@windmilldesign.com.cy παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις για προώθηση επιχειρήσεων και υπηρεσιών μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων με επίκεντρο την επαρχία Αμμοχώστου.

Famagusta.News