Γιώργος Βαρνάβα: Αποσύρεται από συντονιστής ψηφοδελτίου επ. Αμμοχώστου

unnamed 1 exclusive, ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Βουλευτικές Εκλογές 2021, Γιώργος Βαρνάβα, ΕΔΕΚ

Την απόσυρσή του από Συντονιστής του ψηφοδελτίου της ΕΔΕΚ επαρχίας Αμμοχώστου για τις επικείμενες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο Γιώργος Βαρνάβα. Σύμφωνα με τον ίδιο, η απόσυρσή του ήταν συνέπεια των εξελίξεων οι οποίες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα για διαφοροποίηση του ψηφοδελτίου και ο τρόπος χειρισμού της όλης διαδικασίας.

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

“Πριν μερικούς μήνες αποδέχτηκα πρόταση από στελέχη της Επαρχιακής Οργάνωση ΕΔΕΚ Αμμοχώστου να αναλάβω συντονιστής του Επαρχιακού Εκλογικού Επιτελείου για τις επικείμενες Βουλευτικέ Εκλογές του 2021.

Με σεβασμό προς τα στελέχη αυτά, για το καλό της Επαρχιακής Οργάνωσης και γενικότερα του Κινήματος ανέλαβα τον ρόλο του συντονιστή.

Σε πλήρη συνεργασία με το Επαρχιακό Εκλογικό Επιτελείο και τους στενούς συνεργάτες του Προέδρου, στις 24 Νοεμβρίου 2020 ολοκληρώσαμε τον καταρτισμό του ψηφοδελτίου της Επαρχίας Αμμοχώστου, το οποίο απαρτίζεται από κομματικά στελέχη, στελέχη προερχόμενα από την Συμμαχία Πολιτών, όπως και προσωπικότητες με ευρεία αποδοχή στην Κυπριακή Κοινωνία.

Οι συναγωνιστές του Επαρχιακού Εκλογικού Επιτελείου κι εγώ προσωπικά, υποστηριζόμενοι από όλους τους υποψηφίους, θέσαμε ενώπιον μας με αποφασιστικότητα τον στόχο για το καλύτερο αποτέλεσμα και την εκλογή Βουλευτικής έδρας στην Επαρχία μας.

Οι εξελίξεις, όμως, οι οποίες διαδραματίστηκαν τον τελευταίο μήνα για διαφοροποίηση του ψηφοδελτίου, ο τρόπος χειρισμού της όλης διαδικασίας, η προσωπική μου αξιοπρέπεια, ο σεβασμός μου προς όλους τους ανθρώπους που απεδέχθησαν την πρόταση μου να είναι υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο του Κ.Σ.ΕΔΕΚ Αμμοχώστου, δεν μου αφήνουν περιθώρια στο να συνεχίσω να διαδραματίζω το ρόλο του συντονιστή του Επαρχιακού Επιτελείου.

Για όλους τους πιο πάνω λόγους αποσύρομαι από την θέση του Συντονιστή του Ε.Ε. Επιτελείου στην Αμμόχωστο, μια πράξη η οποία θα διευκολύνει τον Πρόεδρο του Κινήματος, όπως και τους συνεργάτες του να προβούν στις όποιες ενέργειες θεωρούν ότι θα είναι προς όφελος του Κινήματος.

Θέλω να ευχαριστήσω τους συναγωνιστές του Ε.Ε. Επιτελείου, με τους οποίους συνεργάστηκα όλους αυτούς τους μήνες, όπως και όλους όσοι απεδέχθησαν να είναι υποψήφιοι στις επικείμενες Βουλευτικές Εκλογές του 2021, με το ψηφοδέλτιο της ΕΔΕΚ Αμμοχώστου.

Παραμένω συνοδοιπόρος. Απλός στρατιώτης στο Κίνημα, δίπλα στους ανθρώπους της Επαρχίας Αμμοχώστου οι οποίοι, είχαν την τιμή να με αναδείξουν για τρεις πενταετίες ως εκπρόσωπο τους στην Βουλή των Αντιπροσώπων.”

Famagusta.News