Η ασύγκριτη πολυτέλεια της Oikos Group

Η OIKOS GROUP δραστηριοποιείται στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας, αλλά και ευρύτερα στον τομέα των γενικών υπηρεσιών των ακίνητων από το 1973

OIKOS GROUP FAMAGUSTA NEWS WEEK1 A scaled Advertorial, Oikos Group

Η OIKOS GROUP δραστηριοποιείται στον τομέα της οικοδομικής βιομηχανίας, αλλά και ευρύτερα στον τομέα των γενικών υπηρεσιών των ακίνητων από το 1973. Από οικογενειακή επιχείρηση έχει μετατραπεί σε έναν Όμιλο εταιρειών που διαχειρίζεται τον σχεδιασμό, κατασκευή, πώληση ακινήτων, ενοικίαση, διαχείριση μέχρι και ιδιωτικές υπηρεσίες προς τους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

OIKOS GROUP FAMAGUSTA NEWS WEEK1 B scaled Advertorial, Oikos Group

Δραστηριοποιούμενη στον μεσιτικό και κατασκευαστικό τομέα, η OIKOS GROUP επικεντρώνεται στην κατασκευή κορυφαίων παραθαλάσσιων ακινήτων. Συνδυάζοντας την τεχνολογία αιχμής με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψότητα, η OIKOS GROUP θεωρείται ειδικός στη δημιουργία premium κατοικιών. Η εταιρεία διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία στις κατασκευές και ανακαινίσεις κτηρίων, ξενοδοχείων και κατοικιών, καθώς επίσης και στη διαχείριση ακινήτων και πώληση γης.

Η εταιρεία εκφράζει την περηφάνια της για τα πρόσφατα έργα της, τα οποία είτε βρίσκονται υπό ανέγερση ή έχουν αποπερατωθεί. Πρόκειται για τα βραβευμένα έργα Lombardi Resort, Blue Waves και Periyiali Residence Resort.