Καταγγελία: Γυναίκα επιτέθηκε και κτύπησε 7χρονο μαθητή έξω από σχολείο στα Κοκκινοχώρια

Επιβεβαιώνει το περιστατικό η Αστυνομία - Τί αναφέρει η Αστυνομία για την εξέταση της υπόθεσης

gofedsasdads exclusive, Καταγγελία

Στα χέρια της Αστυνομίας φαίνεται να βρίσκεται υπόθεση επίθεσης και πρόκλησης σωματικής βλάβης εναντίον μαθητή σε Δημοτικό Σχολείο στα Κοκκινοχώρια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έφθασαν κατόπιν καταγγελιών στο Famagusta.News καθώς και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, γυναίκα φέρεται να περίμενε έξω από το σχολείο και κατόπιν να επιτέθηκε και να κτύπησε 7χρονο μαθητή της Β’ τάξης Δημοτικού έξω από σχολείο. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία την οποία υπέβαλαν συγγενικά πρόσωπα του μαθητή, “η εν λόγω γυναίκα τον κτύπησε χαστουκίζοντάς τον στο πρόσωπο, απειλώντας τον, μάλιστα, ότι θα τον σκοτώσει”.

Άμεσα οι γονείς του μαθητή, φαίνεται να υπέβαλαν καταγγελία στον Αστυνομικό Σταθμό της Κοινότητας, ενώ σύμφωνα με την καταγγελία, ο μαθητής υποβλήθηκε και σε ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα, επίσης, με την καταγγελία, φαίνεται να προϋπήρξε τσακωμός μεταξύ των δύο μαθητών, και όταν ενημερώθηκε η μία εκ των δύο, περίμενε τόσο το παδί της, όσο και τον άλλο μαθητή, εκτός του σχολείου προβαίνοντας στην επίθεση, όπως αναφέρεται στην καταγγελία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και όπως μεταδίδεται, μετά την καταγγελία εναντίον της, η μητέρα κατηγορήθηκε γραπτώς και στη συνέχεια θα κληθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Επιβεβαιώνει η Αστυνομία

Επιβεβαιώνει το περιστατικό η Αστυνομία, Σύμφωνα με δήλωση του Εκπρόσωπου Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου:

“Υπόθεση επίθεσης με πρόκλησης σωματικής βλάβης, απειλής και ανησυχίας διερευνά η Αστυνομική Εκπαίδευση Αμμοχώστου με θύμα ανήλικο μαθητή Δημοτικού Σχολείου από χωριό της περιοχής των Κοκκινοχωρίων. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου λίγο μετά το μεσημέρι, καταγγέλθηκε από τον πατέρα του ανήλικου, ότι την ίδια ημέρα, 34χρονη μητέρα συμμαθητή του ανήλικου γιού του, κάτω από συνθήκες οι οποίες διερευνώνται από την αστυνομία επιτέθηκε και χτύπησε το γιο του με τα χέρια της στο πρόσωπο και τον απείλησε και προκαλέσει ανησυχία. Ο ανήλικος μαζί με τον πατέρα του μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου στο Παραλίμνι όπου αφού εξετάστηκε έλαβε εξιτήριο. Η 34χρονη κλήθηκε στον αστυνομικό σταθμό της περιοχής όπου διαπράχτηκε το συμβάν και ανακρινόμενη παραδέχτηκε την διάπραξη των αδικημάτων προβάλλοντας τους δικούς τους ισχυρισμούς οι οποίοι θα διερευνηθούν από την αστυνομία. Τόσο οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας όσο και η διεύθυνση του σχολείου όπου διαπράχτηκε το συμβάν έχουν ενημερωθεί και αναμένονται οι εξετάσεις σε συνεργασία μαζί τους.”

Famagusta.News / Καταγγελία αναγνώστη / Cyprus Times