Κλειστά τμήματα του αυτο/δρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κλειστά τμήματα του αυτο/δρομου Λάρνακας - Αγίας Νάπας λόγω εκτέλεσης εργασιών

BCBC7107 41DD 4C0B AC38 65F5F4AD3B2A exclusive

Την Τετάρτη 29 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου θα είναι κλειστά τμήματα του αυτοκινητόδρομου Λάρνακας – Αγίας Νάπας λόγω εργασιών για τοποθέτηση ηλεκτρικής παροχής σε γέφυρα από τις Βάσεις Δεκέλειας.

Σε ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων αναφέρεται ότι την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023 και την Παρασκευή 31 Μαρτίου, θα εκτελούνται στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Αγίας Νάπας εργασίες τοποθέτησης ηλεκτρικής παροχής σε γέφυρα, από τη Διοίκηση της Περιοχής Κυρίαρχων Βάσης Δεκέλειας (SBA Dekeleias).

Οι εργασίες θα διεξάγονται μεταξύ των ωρών 08:00 και 15:00 και κατά τη διάρκεια τους θα παραμείνουν κλειστά τμήματα του αυτοκινητόδρομου, προστίθεται.

Συγκεκριμένα «στις 29 Μαρτίου θα κλείσει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας (εναλλάξ) του αυτοκινητόδρομου, μήκους 50 μέτρων περίπου, μεταξύ των εξόδων προς Πύλα και Ξυλοτύμπου, με κατεύθυνση προς Αγία Νάπα».

Επίσης, «στις 31 Μαρτίου θα κλείσει τμήμα της μιας λωρίδας κυκλοφορίας (εναλλάξ) του αυτοκινητόδρομου, μήκους 50 μέτρων περίπου, μεταξύ της 2ης και 3ης εξόδου προς Ξυλοφάγου, με κατεύθυνση προς Αγία Νάπα».

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Πηγή: ΚΥΠΕ