“Κολυμπώ με τον Ιάκωβο”: Τεράστια η ανταπόκριση του κόσμου για την εκδήλωση

Πάνω από 100 συμμετοχές μέχρι σήμερα για τη κολυμβητική σκυταλοδρομία - Δείτε όλες τις πληροφορίες και το πως μπορείτε να ενισχύσετε την προσπάθεια

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 19T180514.411 exclusive, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας, φιλανθρωπική εκδήλωση

Τεράστια είναι η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας, για συμμετοχή στην φιλανθρωπική κολυμβητική σκυταλοδρομία εις μνήμην του Ιάκωβου Τρίαρου,  που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή,  στις 25 Απριλίου στις 7 το πρωί.

Η εκδήλωση μέχρι σήμερα μετρά πάνω από 100 συμμετοχές, ενώ υπάρχει κόσμος που ξεκίνησε ήδη να κάνει εισφορές στον λογαριασμό που δημοσιέυθηκε. Κάπου εδώ, να υπενθυμίσουμε ότι όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ για το υπό ανέγερση Κέντρο Ανακουφιστικής φροντίδας.

Και επιστρέφουμε στα της εκδήλωσης. Η προώθηση της εκδήλωσης έχει “πάρει φωτιά” στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς συμπολίτες μας να την προωθούν, αλλά και να προκαλούν δημόσια κάποιο φίλο τους να κολυμπήσει, ουσιαστικά “σπονσάροντας” τη συμμετοχή του.

Αυτό σε συνδιασμό με το λογότυπο που βάζουν αρκετοί συμπολίτες μας στη φωτογραφία τους στο facebook που αναγράφεται το “κολυμπώ με τον Ιάκωβο”, έχουν δώσει μεγάλη δυναμική στην εκδήλωση, η οποία εαν συνεχιστούν οι ρυθμοί που έχουμε μέχρι σήμερα, θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Επίσης, οργανωμένα σύνολα, γνωστές προσωπικότητες αλλά και αξιωματούχοι όπως ο Υπουργός Μεταφορών, Γιάννης Καρούσος, έχουν δηλώσει ότι θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, γεγονός που προσδίδει ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΗ λάμψη, -αφού η εκδήλωση είναι ήδη λαμπερη-, αφενός γιατί γίνεται εις μνήμη του μικρού Ιάκωβου Τρίαρου, και αφετέρου γιατί γίνεται με στόχο την παροχή οικονομικής βοήθειας στο ΚΕΠΑ ΑΓΙΟΣ Χριστόφορος, για να καταφέρει να προσφέρει με τη σειρά του στους πάσχοντες συνανθρώπους μας. 

Σε επικοινωνία μας με τους διοργανωτές, μας τόνισαν ότι θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για αποφυγή μετάδοσης του κορωνοϊού, για αυτό και ο κόσμος όταν δηλώνει τη συμμετοχή του, ενημερώνετε και για την ώρα που πρέπει να παρευρεθεί.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, και εμείς με τη σειρά μας, παροτρύνουμε όλους όσους μπορούν και επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτή την τόσο σημαντική εκδήλωση να το πράξουν.

Και εννοείτε ότι θα είμαστε και εμείς εκεί.

Συντακτική ομάδα Famagusta.News

*Στην πάρακατω φωτογραφία, μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για την εκδήλωση, ενώ πατώντας ΕΔΩ  μπορείτε να δείτε κάποιες από τις μέχρι στιγμής συμμετοχές από τη σελίδα του Ναυτικού Ομίλου Κωνσταντίας. .

 

7E8DD8A9 5CC8 45F4 B3B8 7AB387624452 exclusive, ΚΕΠΑ Άγιος Χριστόφορος, ΚΟΛΥΜΠΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΑΚΩΒΟ, Ναυτικός Όμιλος Κωνσταντίας, φιλανθρωπική εκδήλωση