Κοπή βασιλόπιτας ΕΒΕ Αμμοχώστου παρουσία Υπ. Άμυνας (εικόνες)

EBEA2 001 ΕΒΕΑ, Νέα Αμμοχώστου, Χριστόφορος Φωκαΐδης

Σε μια λιτή εκδήλωση στα γραφεία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη το κόψιμο της βασιλόπιττας από το Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, στην παρουσία εκπροσώπων των Δήμων Αμμοχώστου και Δερύνειας, καθώς και του Κοινοτάρχη Λιοπετριού.

Σε ανακοίνωση του ΕΒΕ Αμμοχώστου αναφέρεται ότι την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άμυνας, Χριστόφορος Φωκαίδης εκ μέρους του Προέδρου της Δημοκρατίας, οι βουλευτές Αμμοχώστου, Σκεύη Κουκουμά, Κυριάκος Χατζηγιάννης και Γιώργος Κάρουλλας, καθώς και αντιπρόσωπος του Μητροπολίτη Κωνσταντίας Αμμοχώστου.

Στα πλαίσια της συνάντησης, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, συζητήθηκαν θέματα ζωτικής σημασίας που απασχολούν την επαρχία Αμμοχώστου και την ανάπτυξη της.

Η ανακοίνωση συνεχίζει λέγοντας ότι οι παρόντες βουλευτές εξέφρασαν την πλήρη στήριξή τους προς τον θεσμό του Επιμελητηρίου Αμμοχώστου και συμφώνησαν να συστρατευτούν μαζί του για την από κοινού προώθηση σημαντικών θεμάτων, όπως τη δημιουργία και στέγαση του Υφυπουργείου Τουρισμού στην επαρχία Αμμοχώστου, το φλέγον θέμα της Ισότιμης Κατανομής των Βαρών της εισβολής, καθώς και προώθηση άλλων έργων υποδομής και ανάπτυξης για ολόκληρη την επαρχία Αμμοχώστου.

EBEA1 001 ΕΒΕΑ, Νέα Αμμοχώστου, Χριστόφορος Φωκαΐδης EBEA 001 ΕΒΕΑ, Νέα Αμμοχώστου, Χριστόφορος Φωκαΐδης

Famagusta.News