ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ: Με εξαγγελία που προκάλεσε αίσθηση – Η ευχή που ξεχωρίζει

Ξεχωρίζει η ευχή του Κέντρου Αποστόλου Παύλου - Κατέρχεται στην μάχη των Βουλευτικών Εκλογών, με τον κόσμο να δείχνει να αγκαλιάζει την απόφαση του από την πρώτη στιγμή

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 01 28T165517.163 exclusive, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ

Σε πνεύμα βουλευτικών εκλογών κινούνται τα πολιτικά κόμματα, με τους υποψηφίους να προβαίνουν σε εξαγγελίες υποψηφιοτήτων για ενημέρωση των πολιτών.

Στην Αμμόχωστο ξεκίνησαν οι εξαγγελίες, ενώ αίσθηση προκάλεσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Επαρχιακού της ΝΕ.ΔΗ.ΣΥ Αμμοχώστου Κλεάνθη Κουτσόφτα, αφού ο κόσμος έδειξε να ανταποκρίνεται θετικά και να την αγκαλιάζει.

Η εξαγγελία του:

 

Η πρώτη ανάγνωση λέει ότι η υποψηφιότητα του έχει τον παλμό και την δυναμική για να διεκδικήσει με αρκετές πιθανότητες την κοινοβουλευτική έδρα.

Η ευχή που έλαβε και ξεχωρίζει

Όπως εύκολα μπορεί να διαπιστωθεί, πλειάδα πολιτών έσπευσαν να ευχηθούν στον Κλεάνθη Κουτσόφτα για την υποψηφιότητα του με τον Δημοκρατικό Συναγερμό την περασμένη Δευτέρα με την εξαγγελία του, ωστόσο η ευχή που ξεχωρίζει ανάμεσα στις τόσες άλλες, φαίνεται να είναι αυτή του Κέντρου Αποστόλου Παύλου στο Λιοπέτρι.

Με την εξαγγελία της υποψηφιότητας του, το Κέντρο Απόστολος Παύλος ανάρτησε φωτογραφία στην οποία φαίνεται ο Κλεάνθης Κουτσόφτας να προσέφερε ένα καινούργιο τροχοκάθισμα για τις ανάγκες του κέντρου, με τις ευχαριστίες τους επειδή δεν τους ξεχνά και να στέλνουν ευχές για κάθε επιτυχία στην απόφαση που έλαβε, επισημαίνοντας παράλληλα ότι η βουλή χρειάζεται άτομα σαν και αυτόν.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση: