Κραυγή απόγνωσης από Λιοπέτρι, Φρέναρος, Αυγόρου, Άχνα και Βρυσούλες για δρόμους

α 1 exclusive, Νέα Αμμοχώστου, Οδικά Έργα, Τοπική Αυτοδιοίκηση
Εικόνα Αρχείου

Τη διαμαρτυρία τους εξέφρασαν μέσω επιστολής τους οι Κοινότητες της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου για την κακή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το οδικό δίκτυο εξαιτίας των έργων για την κατασκευή του αποχετευτικού αλλά και εξαιτίας των πρόσφατων έντονων καιρικών φαινομένων.

Σε κοινή επιστολή η οποία εστάλη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι Πρόεδροι των πέντε Κοινοτικών Συμβουλίων Αυγόρου, Αχερίτου, Άχνας, Λιοπετρίου και Φρενάρου ενημερώνουν ότι οι δρόμοι εντός των κοινοτικών τους ορίων βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση ζητώντας παράλληλα οικονομική βοήθεια για επιδιόρθωσή τους.

Το τεράστιο αυτό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι Κοινότητες, όπως αναφέρει η επιστολή, δημιουργήθηκε αρχικά, εξαιτίας της κατασκευής του αποχετευτικού και ένεκα των πρόσφατων ακραίων καιρικών συνθηκών εκδηλώθηκε ακόμη πιο έντονα με αποτέλεσμα οι δρόμοι να έχουν καταστεί μη ασφαλείς για τους εκατοντάδες πολίτες που τους χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την επιστολή υπογράφουν οι Κοινοτάρχες Αυγόρου Παναγιώτης Μιχαηλάς, Αχερίτου Μιχάλης Καούνας, Άχνας Νίκος Βάσιλας, Λιοπετρίου Κυριάκος Τρισόκκας και Φρενάρους Μιχάλης Χατζηγιώρκας.

Famagusta.News