Λευτέρης Τρίαρος: Προτάσεις για την παιδεία, την υγεία και το Εθνικό Πρόβλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Αριστίνδην Υποψήφιος ΔΗ.ΚΟ Αμμοχώστου, Λευτέρης Τρίαρος: Προτάσεις για την παιδεία,τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την υγεία και το Εθνικό Πρόβλημα (ΒΙΝΤΕΟ)

Σχέδιο χωρίς τίτλο 2021 04 26T145559.333 770x405 1 1 1200x630 1 Αρθρογραφία Βουλευτικών, Βουλευτικές Εκλογές 2021, ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΤΡΙΑΡΟΣ

Στην ανάρτηση νέου βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προχώρησε ο Αριστίνδην Υποψήφιος του ΔΗΚΟ στην Αμμόχωστο, Λευτέρης Τρίαρος.

Σε αυτό το βίντεο παρουσιάζει τις προτάσεις του σχετικά με την παιδεία, τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, την υγεία και το Εθνικό Πρόβλημα.

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση του:

ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

1. Ανασχεδιασμός, βελτιώσεις και προώθηση της εκπαιδευτικής μεταρρύθμισης και επιπρόσθετα:

-Ενίσχυση της Τεχνικής Εκπαίδευσης και των τεχνικών επαγγελμάτων και

-Δημιουργία Ειδικών Σχολείων και ενίσχυση της Ειδικής Εκπαίδευσης.

2. Προώθηση σειράς δράσεων για Αθλητισμό και Πολιτισμό.

3. Προσωπικός στόχος:

Δημιουργία ενός μεγάλου Πολυδύναμου /Πολυθεματικού Ειδικού Σχολείου για 150-200 παιδιά στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου, ξεχασμένα από το Κράτος και την Πολιτεία. (Μετά από έντονες προσπάθειες χρόνων αποκτήθηκε η κρατική γη από το ‘ΦΑΡΟ ΖΩΗΣ’ και έγινε προκαταρκτικός σχεδιασμός).

ΥΓΕΙΑ

Βελτίωση του ΓΕΣΥ πριν αυτό καταρρεύσει.

-Διορθωτικές κινήσεις χωρίς να αλλάζει η φιλοσοφία της καθολικότητάς του, με παράλληλη ενίσχυση των δημόσιων νοσηλευτηρίων.

-Συνέχιση της οικονομικής στήριξης των Κρατικών Νοσηλευτηρίων για τουλάχιστον ακόμη 3 Χρόνια, λόγω του πλήγματος από την πανδημία του κορωνοιού.

-Νομοθετική απαγόρευση αποξένωσης των Κρατικών Νοσηλευτηρίων από το Δημόσιο χαρακτήρα τους.

-Άμεση βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους καρκινοπαθείς και όχι μόνον.

ΕΘΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΟΧΙ στα ΔΥΟ ΚΡΑΤΗ και στη ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΝΑΙ στην επίλυση του Εθνικού μας θέματος. Λύση αξιοπρεπή, δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική χωρίς ξένες εγγυήσεις και παρεμβάσεις.

ΝΑΙ σε ένα σύγχρονο ειρηνικό και ευημερών Ευρωπαϊκό Κράτος για Ε/Κ και Τ/Κ.

ΠΟΛΙΤΙΚΉ ΖΩΗ

ΟΧΙ στην Διαπλοκή και Διαφθορά

ΝΑΙ στην Διαφάνεια, Κάθαρση και Λογοδοσία

ΝΑΙ στην καθιέρωση ΝΕΟΥ ΗΘΟΥΣ και ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ στην Πολιτική ζωή του τόπου

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Βιογραφικό Σημείωμα:

Σπούδασε Οικονομικά – Λογιστική και Διοίκηση Επιχειρήσεων (B.Sc.) και ολοκλήρωσε τις Μεταπτυχιακές Σπουδές του (Μ.Sc.) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με Υποτροφία του Ιταλικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Οργανισμό ΕΝΙ στο Μιλάνο. Ο κ. Τρίαρος είναι Διευθύνων Συνέταιρος του Ελεγκτικού Οίκου E TRIAROS & Co. Ασκεί το επάγγελμα του Εγκεκριμένου Λογιστή – Ελεγκτή και Συμβούλου Επιχειρήσεων από το 1990 μέχρι και σήμερα.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Αμμοχώστου και μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του ΚΕΒΕ, ενώ είναι Πρόεδρος του Συνδέσμου Πτυχιούχων Εγκεκριμένων Ελεγκτών-Λογιστών Κύπρου, καθώς και Αντιπρόεδρος Οικονομικών της ΤΕΒΕΑ. Είναι επίσης Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Παραλιμνίου και μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης Κύπρου (ΟΑΚ) της οποίας διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην περίοδο 2017-2020. Έχει έντονη κοινωνική δράση και προσφορά στο συνάνθρωπο ενώ είναι Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου για παιδιά με Ειδικές Ανάγκες «Φάρος Ζωής» της Ελεύθερης Επαρχίας Αμμοχώστου. Είναι νυμφευμένος και έχει 3 παιδιά.