Λεωφορεία Αμμοχώστου: Αναστέλλονται τα αυριανά απεργιακά μέτρα

Στιγμιότυπο 2020 06 16 18.58.36 ΟΣΕΑ

Αναστέλλει τα απεργιακά μέτρα που είχε εξαγγείλει για αύριο Τετάρτη η Συντονιστική Επιτροπή των Εταιρειών Δημόσιων Συγκοινωνιών ΕΜΕΛ (Λεμεσού), ΖΗΝΩΝ (Λάρνακας) ΟΣΕΑ (Αμμοχώστου), ΟΣΥΠΑ (Πάφου) και INTERCITY.

Σε δελτίο Τύπου της Επιτροπής αναφέρεται ότι “αναστέλλονται τα απεργιακά μέτρα που ήταν προγραμματισμένο να γίνουν αύριο Τετάρτη 17 Ιουνίου, ύστερα από παρέμβαση του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου και της άμεσης διευθέτησης συναντήσεων με τις εταιρείες λεωφορείων προς επίλυση των προβλημάτων στις δημόσιες συγκοινωνίες”.

Προστίθεται ότι μετά την εξέλιξη αυτή και “ως ένδειξη καλής θέλησης και ενεργώντας με αίσθημα ευθύνης, αναστέλλονται όλα τα απεργιακά μέτρα μέχρι και την ολοκλήρωση των διαβουλεύσεων με τον αρμόδιο Υπουργό”.

Η Συντονιστική Επιτροπή εκφράζει ευχαριστίες στον “Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρόεδρο της Βουλής, τον Υπουργό Μεταφορών, τον Πρόεδρο και τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Μεταφορών και τα κοινοβουλευτικά κόμματα για το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν προς επίλυση των δίκαιων αιτημάτων” της.

Πηγή: ΚΥΠΕ