5 πράγματα που θα άλλαζαν αν ο Νίκολας Κέιτζ γινόταν Λιοπετρίτης (ΕΙΚΟΝΕΣ)

cage2 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Είναι γνωστό ότι πλέον ότι εδώ και δύο εβδομάδες, ο διάσημος ηθοποιός Νίκολας Κέιτζ, βρίσκεται στο νησί μας για τα γυρίσματα της ταινίας «Jiu Jitsu».

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα, το συνεργείο της ταινίας βρίσκεται στον ποταμό Λιοπετρίου όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα.

Διαβάστε επίσης: ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας του Νίκολας Κέιτζ

Η είδηση της παρουσίας του πασίγνωστου ηθοποιού του Χόλιγουντ στο Λιοπέτρι αποτελεί τις τελευταίες ημέρες το επίκεντρο των συζητήσεων στην επαρχία Αμμοχώστου.

Μάλιστα συνοδεύτηκε και με τα ανάλογα κωμικά memes όπως αυτό πιο κάτω:

Πάντως, οι φήμες που θέλουν τον αστέρα του Χόλιγουντ να έχει λατρέψει το Λιοπέτρι και να σκοπεύει να εγκατασταθεί κάπου κοντά στην περιοχή του ποταμού, δεν ελέγχονται ως αναληθείς!

Όμως, τί θα γινόταν αν ο Νίκολας Κέιτζ έπαιρνε την απόφαση να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λιοπέτρι;

Το Famagusta.News επισκέφθηκε το Λιοπέτρι, συνομίλησε με τους κατοίκους και έβγαλε το συμπέρασμα με τα πέντε πράγματα που πιθανόν να άλλαζαν αν ο Νίκολας Κέιτζ αποφάσιζε να εγκατασταθεί μόνιμα στο Λιοπέτρι:

Θα λάτρευε το σόζουμο σουβλάκι – μιξ

cage5 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Και ποιος δε λατρεύει το σουβλάκι. Ιδιαίτερα δε όταν είναι σόζουμο, μιξ με σεφταλιά. Μπορεί να μην αποτελεί Λιοπετρίτικη εφεύρεση, όμως οι ψησταριές στο Λιοπέτρι ξέρουν να το φτιάχνουν με τον δικό τους ανεπανάληπτο τρόπο!

Θα αποκτούσε κυπριακή ταυτότητα

cage4 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Εννοείται και διαβατήριο. Γιατί, σύμφωνα με το Forbes η αξία του Nicolas Kim Coppola, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ανέρχεται στα 25 εκατομμύρια δολάρια. Οπότε η πολιτογράφησή του ως Κύπριος με την απαιτούμενη αγορά έπαυλης στον ποταμό Λιοπετρίου, φαντάζει ιδανικό σενάριο για να επενδύσει λίγα από τα εκατομμύριά του στη χώρα μας. Ως εκ τούτου θα αναγκαζόταν να αλλάξει το όνομά σε κάτι πιο κυπριακό, όπως Νικόλας Κάτζης.

Θαμώνας του καφενέ

cage1 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πολιτικά του φρονήματα και ως εκ τούτου δεν μπορούμε να μαντέψουμε εάν ο… Νικόλας Κάτζης θα είναι θαμώνας της καφενέ της Ελπίδας ή του Αχυρώνα Λιοπετρίου. Αυτό, όμως, για το οποίο είμαστε βέβαιοι είναι πως ο Λιοπετρίτης, πλέον, χολιγουντιανός σταρ θα ήταν καθημερινός θαμώνας του καφενέ. Επίσης, δεν μπορούμε να διαψεύσουμε τις φήμες που τον θέλουν φανατικό λάτρη του μαχαλεπί και της πιλόττας.

Θα αγόραζε τον Αχυρώνα Λιοπετρίου

cage2 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Κάθε μεγάλος επιχειρηματίας φιλοδοξεί μια μέρα να αγοράσει μία ομάδα και να την οδηγήσει σε μεγάλες επιτυχίες. Στα χνάρια, λοιπόν, του… Δημήτρη Μασιά, με τον οποίο δεν αποκλείεται να γίνει και συνεργάτης ο Νίκολας Κέιτζ, στα πλάνα του θα μπορούσε κάλλιστα να βρισκόταν και η αγορά του ποδοσφαιρικού σωματείου του Αχυρώνα Λιοπετρίου.

Bonus: Ο Cristiano Ronaldo στον Αχυρώνα

cage3 exclusive, Nicolas Cage, Νέα Αμμοχώστου, Ποταμός Λιοπετρίου

Με τη φήμη αλλά και τις γνωριμίες του ο Νίκολας Κέιτζ, θα μπορούσε κάλλιστα να φέρει και τον Κριστιάνο Ρονάλτο στον Αχυρώνα. Ο 34χρονος, πλέον, Πορτογάλος επιθετικός, θα επιθυμούσε κάλλιστα να κλείσει την καριέρα του σε μια ομάδα γεμάτη προκλήσεις. Και αν τα σενάρια θέλουν τον Γρηγόρη Κάστανο να προσπαθεί να τον πείσει για μεταγραφή στον Ονήσιλο Σωτήρας, η παρουσία του Νίκολας Κέιτζ στην προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας, θα μπορούσε κάλλιστα να διευκολύνει την απόφαση του Κριστιάνο!

Και εάν όλα τα πιο πάνω σας φαίνονται ως σενάρια επιστημονικής φαντασίας, το ίδιο, μάλλον, θα σας ακουγόταν ένα-δυο χρόνια πριν και το σενάριο γυρισμάτων ταινίας του Χόλιγουντ στον Ποταμό Λιοπετρίου…

Famagusta.News